Fenta intitulată Cumpănașu

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Viața era dură, însă nu apăruse coronavirusul-vedetă. Pentru cei care au câștigat la nivel psihologic această luptă (nu e încheiată, dar orișicât), viața a devenit ceva mai ușor de gestionat. Te-ai putea declara pregătit de criza alimentară anunțată tot mai des de specialiști. De aia economică nici nu mai vorbesc.
* L-ați văzut/auzit pe doctorul Rafila, imaginea României în lupta cu Covid-19, între timp devenit parlamentar PSD? Și-a lustruit discursul, aproape că vedem un alt profesionist în costumul său. E mai degajat, mai pro-relaxare, își dorește redeschiderea școlilor etc. Or avea dezinfectanți de calitate premium la intrarea în sediul social-democraților...
* Presa națională anunță că peste 600 de profesori au participat vineri, 8 ianuarie, la cursul de numerologie organizat de Asociația Numerologilor din România, deci și destui "teacheri" gălățeni. Povestea se cam încheie aici, ce să-i mai reproșezi Inspectoratului Școlar Galați? Că e în tendințe, că-și face treaba? Rămâne doar să stabilim legăturile pseudoștiințifice dintre notele de 4 și 5 din catalog și noile repere trasate de Asociație.
* De asemenea, e important ca numărul destinului să nu aibă nicio legătură cu nota de la purtare. Mă refeream la bieții elevi care și-ar putea revedea dascălii în carne și oase când va apărea jocul FIFA 23. Lista e mai lungă, nu sunt pus la punct cu cele mai noi apariții în materie de jocuri.
* Polițiștii, nemulțumiți de înghețarea salariilor, au anunțat că de astăzi nu vor mai da amenzi, ci doar avertismente. Hm, n-aș pica în această plasă, cu toate că este foarte incitantă... Mi-ar plăcea să merg pe granița dintre contravenție și infracțiune, dar anunță meteorologii zile alunecoase. Poleiul din codul penal e cel mai nenorocit.
* Google a suspendat rețeaua de socializare Parler, populară printre susținătorii lui Trump, din magazinul său online de aplicații. Explicația e justă: e nevoie de moderarea fermă a conținutului. Da, corect, bravo! În schimb, ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem iranian, care se joacă de-a amenințările, are contul de Twitter activ. Iar noi plecăm pe fenta intitulată Cumpănașu.

Citit 409 ori Ultima modificare Duminică, 10 Ianuarie 2021 15:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro