Singur, la reclame?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Gabriel Liiceanu îl compară pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, cu Maica Tereza. Oarecum ciudat, nu-i așa? Vlăduț e foarte tânăr, n-a făcut încă nimic pentru a fi comparat cu altcineva, darămite cu arhicunoscuta călugăriță catolică de origine albaneză. Iar Vlad e bărbat, mai bine i s-ar potrivi masculinul, adică Maicăl (Michael) Tereza.

* Or domnul Liiceanu dispăruse din peisaj, ce l-o fi mânat în luptă pentru a ieși în public cu o asemenea comparație? Unii ar considera-o blasfemică; subsemnatului i se pare penibilă, dar nu se cade să-l judec pe filosof, n-aș vrea să calc în păcatul Oliviei Steer.

* După ce a fost arestat actorașul acela de reclame, acuzat că ar fi agresat sexual mai multe femei, mi-e și teamă să mă mai uit singur la calupurile publicitare.

* Angoasele mă urmăresc de multă vreme, e adevărat. Bine, o reclamă cu doamne (nu neapărat la doamne) nu mă panichează la fel...

* Cristian Tudor Popescu, gazetar vechi, a anunțat la televizor, în prime-time, că l-ar boteza pe unul dintre ierarhii Bisericii Ortodoxe. E un comentariu în stilul caracteristic, dar, dacă mi s-ar zice CTP, m-ar îngrijora în primul rând propria mătreață. N-ai cum să fii posesor de chelie și să vii pe canapeaua invitatului plin de material albicios. Nu sunt designer, arunc și eu o părere în agora. Știu, am comis un sofism, însă mai consider că sunt destule lucruri care ne depășesc cu mult aria de competență.

* Apropo, fostul fotbalist Ciprian Marica a fost acum două seri la Digisport echipat sumar: cu cămașă și cravată, pulover și sacou pe deasupra. Abia cu acest prilej mi-am dat seama cât de frig e în București.

* La fel cum un expert în politici de sănătate publică, Răzvan Cherecheș, consideră că nu este în regulă ca elevii să stea câte doi în bancă. Le culegi temperatura la intrarea în unitatea școlară, sunt obligați să poartă mască, dar nu pot sta (relativ) unul lângă altul? După ce și Organizația Mondială a Sănătății a constatat că școlile n-au propagat virusul? Da, iertare, nu sunt medic și nici CTP...

Citit 848 ori Ultima modificare Joi, 04 Februarie 2021 18:15

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.