Interlopii vor aduce pacea

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* România, anul 2021. Se bat polițiștii cu jandarmii. S-a întâmplat asta ieri, la un protest, nu e fake news. Doar interlopii mai pot instaura pacea. Dar și ăștia au o grămadă de treabă...

* Polițistul protesta și pentru majorarea salariului jandarmului, iar voi dați vina numai pe Miorița. Cine merge la secție? La secția cui se vor lua declarații la cald?

* Atletico Madrid și Chelsea Londra au jucat aseară pe Arena Națională din București. Dușul s-a făcut separat, din cauza problemelor arhicunoscute din Capitală: spaniolii s-au scăldat la Călărași, iar britanicii, la Oltenița. Până la Tecuci și Huși mai era ceva drum de parcurs.

* Publicația Newsweek - e de aici, din România, chiar dacă numele spune altceva - titrează că umorul nu este bun în pandemie, că glumele pe seama Covid ar trebui interzise. Că oamenii nu se mai protejează când se practică asemenea comicării. Firește, pe seama lui Dumnezeu se pot face chiar bășcălii, nu-i niciun bai, doar pe ăla mic și flocos apărut în China (sau unde o vrea OMS-ul să-i stabilească obârșia) să nu-l supărăm.

* Altfel, Newsweek are un slogan minunat. De neinspirat. Dar n-are legătură cu subiectul, doar ce mi-am adus aminte de această speță. "Pentru România trezită" - iaca ditamai motto-ul! N-are cum să mă trimită cu gândul la altceva, doar la muștele bețive. De vin, de oțet etc.

* La emisiunea românilor talentați de la Pro TV, cetățeana Andra, rapsod național, a gafat. A fost eroina unui episod de umor involuntar. La finalul unui număr spectaculos de acrobație, nevasta lui Măruță a dialogat cu artiștii, el și ea, după ce aceștia și-au consumat și un moment de tandrețe, un sărut pătimaș. "Bravo, a fost foarte frumos. Cine sunteți, dragilor?", i-a chestionat cantautoarea. Suntem Duo Fătu, Maria și Marius Fătu, a venit replica părții feminine din cuplu. Ce a urmat? Andra a avansat cu o întrebare uluitoare: "Deci sunteți frați?" Deși, părere personală, i-ar fi putut întreba dacă sunt vecini. Subsemnatul, în fiecare zi, își îmbrățișează vecina, care, conform cântecului interbelic, scoate capul pe fereastră să i se vadă proiectul vestimentar.

Citit 852 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Februarie 2021 19:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.