Întoarcerea flotei

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Într-o vreme era nelipsită din această rubrică, i se spunea întâia blondă a țării. Dacă președintele din acea epocă tuna și fulgera, cunoșteam sursa scufundării corăbiilor sale. Nu mai trecuse Nuți pe la el. Se rebranduise, devenise un veritabil star. Astăzi, vorbim despre ea ca despre ultima condamnată. Opt ani cu executare, iar în Costa Rica nu prea se mai poate ajunge... Nu pe acolo se filmează Survivor de pe Kanal D? Ar fi o variantă de scăpare pentru buzoianca Udrea.

* La apel e posibil să se mai rupă din sentință. Or să pice de tot, oricum nu mai pariez de mult pe destinele altora. Abia acum se vede că Traian nu mai are acces la niciun buton. Ah, nu pentru că Lenuța ar putea vedea pușcăria, în dosar e prinsă și fiica marinarului, Ioana. Cu alte cuvinte, se întoarce flota acasă.

* Condamnarea Elenei Udrea nu va fi comentată prea mult pe planetă. Tocmai ce a fost arestat fostul președinte al clubului de fotbal FC Barcelona, în consecință cazul său devine banal.

* Au semnalat-o și alții: Cristian Tudor Popescu, zis CTP, are tot mai multe subiecte de duzină de rumegat în emisiunile sale din audiovizual. Tot mai puține referiri la cei care conduc România, pentru domnia sa există Șoșoacă și Selly. Ah, desigur, și Simona Halep. Mă aștept să comenteze și rezultatele din Divizia B de fotbal. N-am cum să uit că în mandatul de premier al lui Adrian Năstase - vai, povestea Guzganului Rozaliu! - ținea cu ursul. Adică juca la fel de fals.

* Se naște o nouă dilemă, cu sau fără portativ: cine-a pus negociatorul în drum la Onești? Cum și-a câștigat postul și cam prin ce rând s-a aflat la protestul de săptămâna trecută al polițiștilor? Au mai spus-o unii, o repetă obsesiv, nu i-am luat în seamă, dar chiar suntem pe cont propriu cam din toate punctele de vedere.

* Ministrul Sorin Cîmpeanu încearcă să urce punctul pe i: "Cu siguranță este nevoie de educație sexuală în școli." Așa o fi, nu sunt specialist, dar ce-ar fi ca mai întâi să permitem accesul elevilor în aceste clădiri? Am avea pe cine să și educăm...

Citit 716 ori Ultima modificare Marți, 02 Martie 2021 22:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.