Exemplarul fraților Cămătaru

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* În primul rând, mă întreb de ce ursul alfa avea nume legendar, de ce Arthur, de ce nu Vasile? Sau Dănuț, ca să apelez fără prea mare deschidere la propriul nume...

* Apoi, vorba unui prieten, haideți să nu uităm agapele însoțite de împușcături de pe domeniile de la Balc! Dacă e să ne încruntăm, s-o facem mereu, nu doar când aterizează vreun prinț la mâna a doua dintr-o țară minusculă. La fel de dureros, poate peste măsură, e să auzi că un pădurar suferă corecții fizice sau e ucis de braconierii vorbitori de română. Pățania lui Arthur mișcă, dar să nu fie doar o diversiune.

* Premierul Cîțu a declarat acum două zile că ursul vânat de insul cu sânge albastru n-ar fi cel mai mare din România. Or că se fac cercetări în acest sens. E drept că frații Cămătaru ar putea deține un exemplar de două ori mai greu, însă nu pot fi deranjați în această perioadă. Dacă ați ratat calendarul, ne aflăm în Săptămâna Luminată.

* Același șef al Guvernului României a anunțat că doar persoanele vaccinate vor putea intra pe Arena Națională la jocurile de la Euro 2020. Nu-i rău deloc, mai ales dacă nu-mi vei cere și bilet la intrare. Ar fi absurd.

* Deputatul USR Iulian Bulai, un comic cu box-office al vremurilor, cere anchetarea de urgență a prințului Emanuel von und zu Liechtenstein. Nene, cavalerul a vânat pe baza unei dispense oferite de autoritățile române! Ce-ar fi să începi cu ele și să nu faci tărăboi de fațadă? Ai deveni credibil abia în ziua în care măcar un copac mioritic nu se va mai înclina în fața drujbei. Bulai, Doamne!

* Conform raportului medico-legal, preotul din Suceava care l-a botezat pe copilul decedat imediat după eveniment este nevinovat. Micuțul avea pneumonie, așadar nu procedura a fost de vină. O spun autoritățile cărora le acordăm credit inclusiv când vine vorba de măsuri în contextul pandemiei. Firește, update-ul informației care scandaliza România n-a mai apărut pe toate gardurile, cum s-a făcut după deces, nu mai prezintă importanță. Dar schimbarea procedurii era solicitată chiar și de cei care nu fac diferența între Tatăl Nostru și Cotele Apelor Dunării.

Citit 968 ori Ultima modificare Joi, 06 Mai 2021 18:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.