Invidioși, inclusiv subsemnatul

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Să recunoască, eventual să ridice o mână, bărbații care îl invidiază pe Bill Gates, după recentul divorț de madam Melinda! Nu pentru defectarea mariajului unuia dintre cei mai bogați inși de pe planetă, ci pentru acea chichiță contractuală conform căreia cofondatorul Microsoft putea să se întâlnească timp de o săptămână pe an cu amanta sa. Nevasta îi permitea; cinstit, nu-i așa că suntem invidioși?

* Aș ridica și eu un braț, dar trebuie să rămân cu toate degetele pe claviatura computerului până la finalul rubricii. Ehei, unde-s vremurile în care veneai la redacție cu manuscrisul? Nu e întrebare retorică, nici eu n-am prins acele timpuri. Sunt doar un biet colecționar de opinii.

* Jur, nu știam că Ursula de la Comisia Europeană are șapte copii. De câteva zile este și bunică. Abia acum le bat fondul de ten acelor neobrăzați conducători de stat, printre ei aflându-se și Erdogan, pentru episodul din urmă cu niscaiva săptămâni, când șefa de la Bruxelles a fost nevoită să stea "la varice", adică în picioare.

* Sindicalistul Rădoi de la metrou ar avea un salariu mai mare decât președintele Iohannis. Asta scrie presa bucureșteană. Nu găsesc nimic imoral în această informație - și pe acest Rădoi l-ar fi momit mai-marii UE cu zecile de miliarde de euro, cum s-a întâmplat anul trecut cu bărbatul doamnei Carmen de la Sibiu. Măcar subteranul milionar i-ar fi putut amenința pe jupânii spațiului comunitar cu greva generală. Sunt convins că sindicalistul cu stele Michelin ar putea opri și metroul din Paris.

* Niște specialiști sunt de părere că unul dintre hobby-urile românilor, pârlirea cărnii la grătar, este la fel de dăunător ca fumatul. Până la proba contrarie (în ultimul an, n-am mai auzit să moară oamenii din cauza țigărilor), ne permitem câteva jocuri de cuvinte: „Mâncăm ceafa de după”, „Încă o pulpă, apoi mă las” sau „Cred că voi trece pe cotletul electronic, mi-am luat și un plasture cu mici porc-vită”.

* O companie din Statele Unite caută cinci persoane dispuse să doarmă zilnic, la prânz, timp de 30 de zile. Ulterior, oamenii trebuie să-și descrie experiența. La noi ar suna cam așa: „A fost bine. Când m-am trezit, șeful deja plecase.”

Citit 782 ori Ultima modificare Marți, 11 Mai 2021 20:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.