Dar snorkelingul, dom' președinte?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Iohannis, prezent zilele trecute în județul Alba, le-a recomandat românilor să descopere golful, "un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții." Numai sporturi pentru săraci promovează și bărbatul doamnei Carmen de la Sibiu. După schi, i-a venit în cap golful. Într-o zi, la cum îl știm, se va face de rușine și cu snorkelingul. Sau cu parapanta.

* Românii au descoperit de mult golful. Nemțesc, se cunoaște. L-au și dat ulterior, ca să-și cumpere o mașină și mai bună. La mâna a treia, dar măcar de altă clasă.

* Oina nici nu există pentru șeful statului, el sigur a auzit de baseball. Cum ar fi să ne recomande fotbalul american? Locatarul de la bloc (mă gândesc la acela care trăiește la parter) ar avea prioritate, mai ales dacă ar ieși cu grilajul în cap. Deh, ținuta.

* Până la golful care i-a sucit mințile președintelui, noi, oamenii de rând, ne dorim să descoperim locuri de parcare. Zilnic, practicăm acest sport nobil. Și profităm de orice bucată de teren viran prevăzut, de la Mama Natură, cu destule găuri.

* Premierul Cîțu a declarat la Consiliul Național al PNL, programat cu o săptămână înainte de Congresul în care va fi aleasă noua conducere a partidului, că poate spune despre el că este "cel mai bun antrenor la echipa națională, nu Mirel Rădoi", însă "după ce se termină meciul, îmi dau seama că realitatea este alta". Și-a pierdut reperele, e limpede, Florinache n-a auzit de Sacchi, Guardiola, poate de Lucescu... Când te compari cu looserii, nu prinzi nici Balcaniada. Deși tipul de la Palatul Victoria pare să câștige meciul de sparring din interiorul partidului.

* Dragnea își face partid nou, însă nu se știe ce nume va purta. Trebuie să aibă și el o ocupație, după ce a reparat mașini la Rahova. Și, până la urmă, dacă și Ciolacu e la conducerea unei formațiuni, de ce n-ar reveni la volan cel căruia, în epoca romantică, i se zicea Daddy?

Citit 933 ori Ultima modificare Duminică, 19 Septembrie 2021 22:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.