Alertă: primim frigidere!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Mda, campaniile de conștientizare socială promovate la pachet cu niște țoale de o calitate încă necertificată pot avea un oarecare impact. Se simte mâna profesioniștilor, e palpabilă implicarea lor până peste granițele meseriei pe care o practică. Le dai peste nas celor care aruncă gunoiul pe jos, încerci să spargi tiparele, să pui gaz pe focul mocnit al bârfei stradale, să-i urechești pe indolenții care parchează aiurea. Sunt tare ale mileniului al III-lea, însă producătorilor acestui foileton video le scapă un detaliu: lupul moralist e prea moralist. Ori e excesiv de lup, a mâncat-o de mult pe Scufiță. N-am nimic împotriva ființei intitulate Adelina Pestrițu, însă nici numele n-o ajută. Când o domniță despre care au curs râuri de istorii nu tocmai prietenoase îmi atrage atenția că am parcat "ca un bou", se diluează mesajul. Ar mai lipsi să ne atragă atenția că lecturăm prea puțin sau că ne irosim prea repede și cu oricine virginitatea. Ha? Doamna Aurora Liiceanu era ocupată, nu i se potrivea mai bine rolul justițiarului?

* Ieri a sosit pe la noi Ursula von der Leyen, șefa Comisiei Europene. E semn că se petrec lucruri nelalocul lor. Prin urmare, ISU ar fi trebuit să le trimită politicienilor un mesaj Ro-Alert ca la Brașov. Ar fi ieșit ceva de genul: "URSULA BAAA!"

* Dacă vă puneați bază în rezultatele scrutinului din weekend, de la Romexpo, serviți această informație tremurândă. Și transpirată: "Pe grupurile interne PNL, dar și pe cel al jurnaliștilor, a circulat o fotografie cu buletine de vot alocate funcției de Secretar general, scrie G4media.ro. În imagine, pe buletinele de vot sunt desene și cuvinte obscene la adresa candidatului Dan Vîlceanu." Da, sunt desenate organe genitale și sunt scrijelite cuvinte ca din peluză, din patru litere. De aici și speranța unui trai mai bun. Frigidere funcționale să avem!

* Talibanii le-au interzis frizerilor din provincia afgană Helmand să radă şi să fasoneze bărbile, susţinând că acest lucru încalcă interpretarea lor a legii islamice. Prin urmare, hair-styliștii, căci pe la noi un frizer nu mai găsești, vor fi nevoiți să migreze în politică. Sau spre fotbal.

Citit 1473 ori Ultima modificare Luni, 27 Septembrie 2021 23:47

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.