Aspirina președintelui

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* S-a trezit ieri șeful statului, dar nu la prima oră. N-o fi avut habar că după un efort susținut (n-a fost multă lume pe pistă, nu se știa cât s-a depus), aspirina face minuni. Se dilată musculatura, nu faci febră și poți să deschizi ziua consultărilor la ora 9,00, când întreaga Românie este pe ogoare și șantiere. Aventura continuă.

* Pentru a intra într-un spital, un tânăr francez a prezentat certificatul sanitar al președintelui Emmanuel Macron. Asta nu poate fi decât dragoste de țară, patriotism deșănțat, iubire fără frontiere... Și, evident, tâlhărie informatică, dar e deja alt subiect.

* Categoric, nu puteam ține ziarul în loc până la jucarea meciului de aseară, cu Armenia, însă oricum opinia nu-mi putea fi modificată organoleptic. A pierdut România la mustață (sau la perciuni, cu toate că nici ăștia nu mai sunt la modă) în bârlogul Germaniei și deja se crede favorită la medaliile Mondialului din Qatar. Mă rog, suporterii au dreptul de a se crede cum vor, nu și selecționerul care - era informație oficială, între timp s-a dat la blat - încă nu și-a luat bacalaureatul. De aici și ignoranța insului de a ataca presa care trebuie să întrebe, care e obligată să scoată în față lucrurile făcute prost, de mântuială, nu să aplaude isteric "bravo, băieți!". De fapt, nici mediul politic nu tolerează noțiunea de mass-media, de aceea până și comunicatele par să vină exclusiv "pe surse".

* Abia aceasta e o poveste cu potențial de viralizare în social-media, nu săpăturile pentru următorul guvern. Reghecampf confirmă ruptura de Anamaria Prodan: "Am depus actele de divorț!" Ratingul de țară ar trebui să se resimtă.

* Un muzeu din Germania i-a adus un omagiu ciudat Angelei Merkel, care va pleca, după 16 ani, din funcția de cancelar al Germaniei. În curtea clădirii a fost ridicată o statuie aurie cu șefa guvernului călare pe cal. Răutăcioșii spun că omagiul e demn de un dictator, dar dacă așa a văzut poetul, n-ai ce face. De la noi nu s-ar încadra într-un asemenea tablou decât Iulian Bulai, dar el are 16 ani de toți.

Citit 781 ori Ultima modificare Luni, 11 Octombrie 2021 23:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.