Atenție la talpă!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Au apărut schițe de Guvern prin presă, e bine să fim atenți la revenirea acasă. Nu se știe cum pot rămâne urme pe talpă. Rămășițe de dialog neperformant, a nu se înțelege altceva. Că au și țipat unii la alții în weekend. Ciolacu și Flutur, se zvonește, s-au sorcovit de mama focului. Nu voi l-ați vrut pe Marcel pe acolo, nene?

* Conform știrilor "pe surse", Raluca Turcan ar urma să rămână ministru, dar nu va mai avea Munca, ci Digitalizarea. Vedeți? Suntem norocoși, unii oameni se pricep la orice. Fără doamna Turcan, care e și capabilă, și dispusă a le face pe toate, am fi alunecat pe tobogan. Cu g, doamnă, cu g.

* La digitalizare, fără să explic poanta, ar fi mers Dănuț Barna, tizul meu de la USR. Poate data viitoare, acum ai săi n-au mai vrut guvernare deoarece din Opoziție vor avea șansa de a crește pufos până la alegerile următoare.

* Mod de a prezenta lucrurile, exemplu de cum se face presă în 2021. Digi 24, pe propriul site, titrează: "Lockdown-ul din Austria dă peste cap planurile de vacanță a sute de români." Pentru cei care nu știu, de astăzi intră în vigoare o carantină națională în acest stat, atât pentru nevaccinați, cât și pentru ceilalți, Austria ajungând la un nivel de injectare a minimum două doze în proporție de 70 la sută. Oprirea în loc, cu efecte dramatice în plan economic (și nu doar acolo), e văzută, așadar, ca un mic inconvenient pentru ai noștri care visau la cristiane pe pârtiile de la Klagenfurt, nu ca pe un abuz asupra vorbitorilor de limbă germană. Mă aștept să citesc tot la Digi, după un accident rutier cu victime, o concluzie în genul următor: "Păcat de mașinile acelea, acum vor sta luni bune în service!" Sofism, ăsta e diagnosticul.

* Încă o glumă, asta e și mai înspăimântătoare. Joe Biden, la împlinirea a 79 de primăveri, a fost declarat "apt" de medici, el intenționând să candideze pentru un nou mandat. Matteo Politi, ai emigrat în America și n-ai zis nimic, neșcolarizatule!

* Se întreabă presa de scandal dacă este însărcinată Simona Halep, de ca și cum vedetele de carton au dispărut în izolare. Următorul bebeluș al constănțencei trebuie să fie încă un turneu de Grand Slam, abia apoi ar putea să le dea satisfacție autorilor de compuneri din zona life-style.

Citit 1372 ori Ultima modificare Duminică, 21 Noiembrie 2021 23:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.