Pe cozonac, oștenii mei!

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Un hoț a furat o mitralieră și un încărcător cu 30 de cartușe de la o unitate militară din Mamaia sat. Ne pregătim și noi cum putem, dacă tot nu vine acel ordin de încorporare pe care unele televiziuni îl anunțau încă din luna februarie.

* Iar Mamaia are unități militare? Nu trebuia să joace numai HoReCa în acel spațiu?

* Altfel, sper ca o asemenea năzdrăvănie să nu ajungă prin agențiile de presă ale Federației Ruse. Sau, dacă totuși se va întâmpla, va trece drept manipulare, adică fake news, sau ca pamflet. "Și trebuie tratat ca atare", e precizarea fără de care nu se poate.

* Presa națională scrie că s-a scumpit iarăși pâinea, procentul fiind important. Vom trece pe cozonac, trebuie să se audă o voce autorizată de la Cotroceni sau din Palatul Victoria.

* Când o franzelă albă sare de la 1 leu și 50 de bani la 2 lei, înseamnă că ne vom transforma într-o nație de supli, de inși fit. Nu mai are ce să se depună niciunde.

* Florin Cîțu susține că a găsit soluția pentru a crește veniturile nete ale tuturor salariaților din România. Cîțu nu mai este premier, prin urmare ne vom plânge în pumni că am pierdut un om valoros pentru acest post. Suntem blestemați.

* Șeful PNL a postat pe Facebook că poate fi crescut venitul real al românilor "fără populisme şi cai verzi pe pereţi". Pare că ne ceartă pe noi, cei mulți, altfel nu pricep de ce nu divorțează de aliații alături de care se află la putere. Iar aceia nu sunt cai verzi, e direct igrasie. Deh, ni s-a cerut să dăm centrala mai jos, "ca să-l învingem pe Putin".

* România e o țară din ce în ce mai fericită, este concluzia care apare în "World Happiness Report" (Raportul Mondial al Fericirii), un studiu anual sponsorizat de Organizația Națiunilor Unite. Țara noastră a urcat 58 de locuri în ultimii 7 ani. Pe primul loc se află Finlanda, pentru al cincilea an consecutiv, însă important este că am depășit Spania. Bine, acum trebuie să ne facem provizii de ulei și alte chestii, dar tot "happy" vom rămâne.

Citit 816 ori Ultima modificare Duminică, 20 Martie 2022 22:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.