Zilele băieților din Guvern

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Înconjurat - destul de tardiv, o repet - în scandalul achiziției dozelor de vaccin, Florin Cîțu încearcă pedala sarcasmului: "Să o anchetăm pe Ursula, să vedem ce a avut în cap". Până la anchetarea șefei Comisiei Europene, fostul președinte al PNL gafează. Ne validează impresia că nu românii au decis cumpărarea celor 100 de milioane de doze de vaccin. Apoi, da, de ce nu? Să vedem ce spune și Von der Leyen, n-ar fi prima care ar urca pe Golgota. Iertare pentru blasfemie, dar n-am ținut post nici săptămâna aceasta.

* Parcă parașutat la Transporturi, Sorin Grindeanu se minunează sublim. E caraghios, vorbește de ca și cum noi, cei mulți, ar fi trebuit să ne îngrijim de bunurile naționale: "Peste 90 la sută din gările din România arată aproape ca gara din Mariupol". Vorba unui prieten mai vigilent decât mine, nene, dacă n-ar fi existat războiul din Ucraina, ce termen de comparație ar fi găsit "disidentul lui Dragnea"?

* Sunt zilele bune ale băieților din Guvernul condus de Ciucă. Întrebat dacă ar cumpăra miel cu o pensie de 1.000 de lei, ministrul Agriculturii a oferit un răspuns duios: "De foarte multe ori, mâncam pâine cu muştar." Numai bogații au muștar prin frigider, domnule Chesnoiu, asta însemnând că la un moment dat a trecut și o halcă de carne pe acolo.

* Titlu inept pe digi24.ro: "Ucrainenii stau şi câte 5 ore la coadă pentru a cumpăra timbre poştale cu crucişătorul <<Moskva>>, scufundat în Marea Neagră." Se desprind două concluzii, una anulând-o pe cealaltă: 1. Înseamnă că nu e război acolo, ceea ce mi-e greu să cred. 2. Este călcată în picioare suferința acestor oameni. Nici pe timp de pace nu stai cinci ore la o coadă, indiferent "ce s-ar da în față", darămite pentru un timbru poștal. Se manipulează de ambele părți, cum scriam și altă dată, ridicolul fiind fără granițe.

* Un antrenor de fotbal se dezbracă de secrete într-o gazetă de sport și afirmă, printre altele, că a devenit vegetarian. "Iubesc prea mult animalele, nu le mai pot mânca", mărturisește Leo Grozavu, care pare să locuiască într-un abator. În această zonă mă cantonează declarația sa - pare că le și vede în momentul în care sunt sacrificate, nu doar că doarme pe aceeași pernă cu găina. Altfel, respect decizia bipezilor de a nu mai consuma carne, nu și pe farisei.

Citit 971 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Aprilie 2022 23:06

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.