N-ai aflat că ești evazionist?

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Igor Dodon, fost președinte peste Prut, a fost reținut. N-am intenționat această rimă, însă nici n-o retrag. În același moment, a fost ridicat și cumnatul său, care, la vederea forțelor de ordine, ar fi mestecat între dinți un document-probă din dosar. Era vorba de o chitanță. Cu toții ne-am folosit de scuza asta în copilărie, la ora aia grea: "Iertare, doamnă, mi-a mâncat cățelul caietul de teme!" Și, chestiune destul de gravă, patrupedul nici măcar nu intrase în familie.

* Noul președinte ANAF, Lucian Heiuș, a trasat o serie de instrucțiuni astfel încât inspectorii antifraudă să aducă la bugetul de stat cât mai mult "cașcaval". Așadar, nu contează că nu ești evazionist, fundamentală va fi opinia "oficialităților". E pe modul vrăjitoarelor care dialogau astfel: Spune-mi, fată, ce fac eu azi, ca să-ți zic eu ce-ți pregătește destinul până diseară!

* Aveam de gând să vizitez Budapesta în vara acestui an. Mă iertați, nu mai e cazul, după ce premierul Orban de la ei a instituit stare de urgență din cauza războiului din Ucraina, la trei luni de la invazia Rusiei. Oi risca să rămân pe acolo și n-ar mai avea cine să-mi plătească taxele și impozitele din România. Iar eu chiar țin la țara mea.

* Nu e de râs, dar n-avem încotro. N-o să ne aruncăm de pe diverse edificii în eventualitatea unei noi pandemii, fie de variola maimuței sau de alte afecțiuni ale unor necuvântătoare. Oricum, în to'arșu' Tedros de la OMS nu m-am bazat nici măcar o secundă. Pe lângă domnia sa, Arafat al nostru e ca un concediu la Vadu, fără șezlonguri, manele și alte angarale.

* Un șofer s-a filmat conducând mașina cu 200 de km/h prin centrul orașului Suceava. Imaginile au fost postate pe TikTok. Prin urmare, tot chinezii sunt de vină - dacă n-ar fi existat o rețea de socializare atât de isterică, insul din Cetatea de Scaun n-ar fi avut motivație pentru a-și sugruma accelerația.

* Îmi place nespus de mult faptul divers. De pildă, doi tineri din Cluj-Napoca au trecut pe roșu cu trotinetele, au pus o bătrână la pământ și s-au făcut nevăzuți. Firește, agenda lor e diferită: ei salvează planeta, nu o amărâtă de "old-pal". Helăăău!

Citit 1162 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Mai 2022 22:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.