Grobian Garros

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Deputații au votat creșterea salariilor pentru bugetari, unii dintre ei urmând să beneficieze de o majorare cu 50 de procente a lefurilor de bază. Pe de altă parte, un român oarecare a câștigat 100.000 de euro la reality show-ul Survivor. Încă se trăiește bine în România: important e să fii agățat în sistem sau să te selecteze Pro TV-ul.

* Aeroportul Otopeni se află în topul celor mai proaste zece aerogări din lume. Câtă vreme capitala europeană de care aparține se confruntă cu nenumărate probleme, nu cred că surprinde pe nimeni o asemenea realitate. Călare pe valul scumpirilor (și Dumnezeu știe ce va urma), o să aflăm de la cunoștințele unor neamuri îndepărtate cum mai arată un aeroport și la ce folosește.

* Am încercat să văd până la capăt meciul meciurilor de la Roland Garros dintre Djokovici și Nadal. Am ținut cu sârbul, dar și factura la energie electrică s-a implicat în ecuație. Singura sursă de energie verde, bateriile proprii, abia mai zvâcnea. M-am trezit dimineață cu vestea că bieții spectatori din capitala Franței au plecat pe jos acasă. Parcă vezi că și Marele Paris are un soi de Nicușor Dan la Primărie. Când organizezi un asemenea turneu, lasă, nene, metroul să funcționeze non-stop! De pildă, Pandele de la Voluntari astfel ar fi procedat.

* Apropo, nu credeam să văd atâta grobianism la un turneu de Grand Slam. De ce să-l huidui pe un mare campion, doar pentru că nu s-a vaccinat? E probă crasă de incultură, e și lipsă de educație și-l las pe CTP să tragă concluzia finală. Se întreba într-un editorial din Gazeta Sporturilor de ce a pierdut Nole la capitolul imagine. Pentru că a avut grijă presa, monșer, să-l calce în picioare. Și ne minunăm că ai noștri o înjură fără motiv pe Simona.

* Dacian Cioloș a plecat din USR și fondează partidul Reper. Nici de această dată nu-i va folosi patentul. Pur și simplu, se plictisește acasă. O fi încercat oare să se mute la curte? Ah, scuze, domnia sa locuiește doar în chirie, că acesta e trendul.

* Putin taie gazul Germaniei și Danemarcei deoarece n-au achitat factura în ruble. E frustrant ca atunci când primeam la chioșcul de lângă bloc restul în gumițe. Lama mentolată de atunci e rubla de azi.

Citit 1012 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iunie 2022 22:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.