Cum am bătut podul de la Brăila

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Am scris și ieri pe contul personal de Facebook. I-a pus naiba pe unii să ne considere capitala culturală a videochatului și pare că nu ne mai oprim. E de datoria colegilor din pagina de sport să enumere performanțele din anul competițional care tocmai s-a încheiat (CSM Arcada, United, Oțelul, echipele de handbal, volei și baschet etc.), eu rămân doar cu ultima impresie: Oțelul a promovat în Liga a II-a, jucând pe o arenă care merită mai mult. Mai multe locuri, un alt aer, eventual o sală polivalentă alături. Poate după ce vom vedea aeroportul, poate sunt prea euforic.

* Canalele de sport, în loc să transmită meciul Oțelului, și-au deplasat interesele la un duel cvasianonim între Minaur Baia Mare (ăștia au tradiție în handbal, nicidecum în fotbal) și Corvinul Hunedoara. La Galați n-a existat nici măcar o cameră video în afara celei oficiale a clubului, cu toate că întregul oraș vuia. Din punctul meu de vedere, permițându-mi așadar viciul de a fi subiectiv, imaginile cu miile de gălățeni în tribune sunt mai valoroase decât podul peste Dunăre de la Brăila.

* Apropo de chestiuni care țin de infrastructură. În Cluj-Napoca a fost finalizat un sens giratoriu care le va permite locatarilor unui ansamblu imobiliar recent construit să aibă acces la una dintre cele mai aglomerate zone din oraș. Realizarea rondoului a costat 2,6 milioane de euro, tarif la care aș vedea altfel lucrurile: sărăcia iese pe prima bandă și se pierde pe un drum forestier, iar bogăția se învârte ca fraiera în cerc.

* Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, spune că majorarea salariilor pentru demnitari va fi amânată. El are și o rugăminte pentru aceștia. Pentru demnitari, cum ar veni: "Trebuie să strângă cureaua." Vorba unui prieten, Cezar, inșii vor strânge burta pentru a da impresia că-s supli, că sunt activi din anumite puncte de vedere, implicit pentru a-și face noi amante. Așa să nu-i ajute nici celălalt.

* Un TIR cu dulciuri s-a răsturnat într-un râu din județul Vaslui. Dramă ar fi fost să se verse niscaiva alcool, însă gluma bănuiesc că s-a fumat în toate felurile.

Citit 1163 ori Ultima modificare Joi, 09 Iunie 2022 18:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.