Ești sănătos de miroși

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Guvernul ar putea prelungi măsura compensării la carburanți. Tot cu 50 de bani: măcar ni se va prelungi acest bine care poate fi observat cu lupa. Există un alt aspect pozitiv. La terminarea pomenii, n-o să simțim mare lucru la pompă.

* Dacă tot se raționalizează consumul de apă, în anumite localități din Italia fiind interzisă și spălarea autoturismelor, sper că nu-mi va atrage cineva atenția că umblu cu mașina murdară. Se aude, dragi lucrători din Poliția Română?

* De dragul absurdului situației, întrucât ignoranța nu-mi permite să văd altfel lucrurile, revin cu titlul anului. "Secretul unei vieți sănătoase la bătrânețe: cercetătorii spun că excrementele de acum ne pot salva viața mai târziu." De aici și expresia (încă n-a apărut, dar are vreme să prindă și rădăcini), nene, ești sănătos de puți. De miroși, ca să nu se activeze gardienii universali bunului-simț.

* Sau, fiind vorba de excrementele "de acum", e foarte posibil ca oamenii de știință să facă referire exclusiv la salariul încasat lunar. Ăla mic pe economie, vai de viața lui, se topește la soare. Și la inflație.

* N-ar fi prima dată când presa ar juca în aceeași horă cu Puterea, prin urmare, un articol-perdea de fum nu este o noutate, ba chiar face parte din strategie. Iată ce am găsit în weekend într-o publicație online, un exemplu de resemnare care "ar trebui" urmat de cei mulți: cum au ieftinit românii benzina cu cel puțin 1 leu la litru. "Dacă stăm acasă, avem cel mai bun consum." Cu alte cuvinte, ți se flutură soluții pe la nas, poți doar să deschizi nările și să inspiri profund. Crezi că fiarele de la circ au fost îmblânzite ușor? Și ele au avut de suferit până la dresaj.

* Probleme mari pentru compania Tesla, anunță agențiile media. Aproape 60.000 de mașini au fost rechemate în service din cauza unor defecțiuni de software. Se va mai întâmpla o vreme, nu știu exact cât, mai ales până când mașina va deveni un moft. Moftware, ca să mă mânjesc de romgleză de social-media.

Citit 799 ori Ultima modificare Marți, 05 Iulie 2022 00:15

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.