La sertar, cocoșel!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Premierul Nicolae Ciucă ține să ne liniștească: "Avem suficient grâu, porumb și floarea-soarelui. Nu sunt motive de îngrijorare." Că deține grâu și porumb se vede și din dieta domniei sale. O fi încercat oare cu niscaiva bucate mediteraneene?

* Sorin Oprescu nu va fi extrădat din Grecia, a decis Curtea de Apel din Atena. Fostul primar al Bucureștilor rămâne în libertate. Ne vom întreba o vreme de ce nu i-a pasat și Lenuței Udrea această schemă câștigătoare.

* Șeful CIA aruncă în aer toate ipotezele occidentale: Vladimir Putin nu este bolnav. Incredibil! După ce era prezentat cu nenumărate "comorbidități" (îngrozitor termen ne-a adus pandemia!), acum Vlăduț de la Kremlin e bine-mersi și își vede în continuare de nenorocirile sale. Și ale celor care sunt nevoiți să le suporte. Totuși, când tabăra conspiraționiștilor trâmbița că dictatorul n-are nici pe naiba, era considerată "putinistă". Ca să știe acum și CIA-ul ce etichetă merită.

* Elon Musk a apărut la bustul gol în Mykonos, a fost fotografiat de un impertinent, iar mediul online are ce rumega. Bineînțeles, planurile bossului Tesla, doar n-o fi străin de apariția fotografiei în social-media, sunt alterate de unicul și irepetabilul caz Buhnici.

* Sper ca weekendul să fie un sfetnic bun pentru românașii mei care s-au aprins într-o poveste doldora de ipocrizie. Buhnici merită în continuare să trăiască, CNA-ul ar trebui să-și vadă de audiovizualul său (dar asta e temă impusă de la Bruxelles, doar nu se trezeau politrucii noștri, cu de la sine putere, să ia la puricat Youtube-ul), iar fiecare dintre noi să reacționeze la toate bubele societății. Nu doar la mitocăniile lui Georgică. O fi mai călduț sau mai safe, însă e trist să văd jurnaliști, care până mai ieri nu aveau nicio părere despre nimic, trântind câteva rânduri jenante pe marginea aberațiilor influencerului.

* A comentat și fostul deputat Bacalbașa tărășenia IT-istului, însă a dus firul epic în și mai derizoriu. A pomenit bărbăția cocoșelului care suferea de nebăgare în seamă etc. Abia acum putem spune că acest caz merge la sertar. Adio!

Citit 1000 ori Ultima modificare Vineri, 22 Iulie 2022 18:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.