Altfel de Românie Educată

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Un director din Ministerul Educației a fost arestat pentru mită. Și-ar fi cumpărat case și mașini de lux și și-ar fi făcut un puț în curte, scrie presa centrală. Mi-e imposibil să cred că Horia Palmer-Hîrtopanu - nume hollywoodian, nu glumă - acționa de capul său și îmi vine să întreb pe cine începuse să deranjeze. Iată că România poate fi Educată, așa cum își dorește președintele, doar că altfel.

* Potrivit unei investigații realizate de Politico și Welt, despre care scrie și media mainstream de pe la noi, patru organizații de sănătate, care au cooperat îndeaproape, au cheltuit aproape 10 miliarde de dolari pe măsurile adoptate în întreaga lume pentru combaterea pandemiei de Covid-19, dar au ieșit din sfera de control a guvernelor și nu au reușit să își atingă obiectivele. Toate patru au legături cu Bill Gates, ins care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Eh, cum erau glumițele pe bază de "bil gheiț" din timpul isteriei vaccinării? Carevasăzică, omul nu era departe de fenomen, dimpotrivă. Așadar, se mai adeverește o conspirație. Deja îmi vine să iau cohorta de conspiraționiști la secție: turnați tot, nene, ca să știm ce mai urmează!

* O individă căreia nu i-a plăcut școala (înțeleg că are abia opt clase, cu chiu, cu vai) l-a înjurat pe actorul Cornel Palade într-o emisiune de pus poalele în cap de la Pro TV. Niște unii mai necunoscuți decât alții sunt ținuți printr-o junglă și pot reveni acasă dacă rostesc mantra "Sunt celebru. Scoate-mă de aici!", aceasta ținând loc și de nume unui show pestriț, ca toate celelalte. Palade a fost bălăcărit de anonima care e considerată "adult content creator". Bref, dacă doar arunci hainele de pe tine, ești considerat creator. Ne putem opri aici, subiectul e generos, nu doar găunos. Mă gândesc, totuși, de ce i-a trebuit lui nea Cornel să coboare în vidanjă. Foamea face minuni, să fi fost oare ceva în plus?

* S-a retras și Roger Federer. Din tenis, sportul alb, cum i se mai spune. Ce an în industria mingilor de catapultat peste fileu! Serena e și ea în istorie, Djokovici a fost ținut la frontiera Australiei și a Statelor Unite, Simona a divorțat...

Citit 598 ori Ultima modificare Vineri, 16 Septembrie 2022 18:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.