Tinichigiul eșuat

Tinichigiul eșuat
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Sunt mai greuț de cap, însă n-am înțeles încă de ce a plecat Dîncu de la Apărare. Nici n-am avut vreodată pretenția că mustața lui Vasile e din peisaj. Însă nu poți doar să ieși pe ușă, scuzându-te că nu poți lucra cu președintele Iohannis. Cine a putut vreodată?

* Pentru că atât președintele statului, cât și un ministru, oricare ar fi CV-ul acestuia, sunt plătiți din banii contribuabililor (li se mai zice și fraieri), ținea de firescul lucrurilor să ni se ofere explicații. Iertare, încă o dată, eu trăiesc în romane de ficțiune!

* Specialiștii pun o nouă ștampilă pe România care își dorește să fie Educată. Tinerii au șanse slabe de angajare după terminarea unei facultăți, susțin aceștia: "Formăm profesioniști pe ocupații care nu se mai cer." Aoleu, doamnă Cati Andronescu, iarăși îmi aduc aminte de boacănele dumneavoastră! Ați făcut ce ați făcut și ați obligat viitorul tinichigiu auto să devină doctorand, cu toate că nu știe să întreprindă nimic. 

* Cui îi pasă de ce Mihai Bendeac a plecat de la Antena 1 sau de ce Andreea Marin nu-și lasă odrasla să joace în noul film ”Liceenii”? Nene, am dat un leu și ceva pe un ou de găină, căci niciodată nu mi-am pus problema ce gust ar avea cele de struț. Ca să nu mai zic că faptul divers a ajuns cantitate neglijabilă. De ce m-aș lăsa antrenat de curiozitate că doi inși au furat un tractor și apoi s-au luat la bătaie? E vorba de știrile din fluxul zilnic, mă lasă rece. Ca prognozele din toate domeniile.

* Cumva în această zonă alunecă și situația Simonei Halep. Dacă e să fi fost vreo greșeală, nu cred că se va opune careva, vom afla în timp util că a încurcat cineva pilulele sau eprubetele. Altfel, nu-l văd prea dispus pe nea Stere de la Constanța să ne achite facturile. Nici n-ar avea bietul om de ce. 

* Generația de Aur (e vorba de acele echipe în care Gheorghe Hagi purta numărul 10) a inaugurat Muzeul Fotbalului. E umor involuntar, parcă prea mult, mai ales că n-a trecut mult timp de când FCSB-ul lui Becali a luat zece de la niște anonimi din Danemarca.

Foto: unsplash.com

Citit 1106 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Octombrie 2022 16:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.