Confirmare: nu toți angajații TVR sunt rude

Confirmare: nu toți angajații TVR sunt rude
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Militanţii ecologişti anunță că nu mai fac copii pentru a salva planeta: "Orice copil care se naşte astăzi face parte din problemă". Ar fi putut fi mai suavi, să împrumute din stilul Deliei de pe la noi, însă nu le permite vocea. Și nici talentul. Nici nu știu dacă e să aplaud sau nu acest mesaj - uneori e bine că n-ai pe cine îndoctrina.

* Bacșișul va fi impozitat cu 10 la sută, acest proiect fiind lansat la apă pe timpul guvernării Ponta. Dacă n-ai întâlnit în străinătate această găselniță, trebuie să știi următoarele: clientul va alege valoarea acestuia, ciubucul urmând să fie trecut pe nota de plată. Și dacă nu-i place servirea, tot va menționa o sumă. Va deveni o opțiune să-l contactezi direct pe Scărlătescu. Sau pe Gigi din Galați: barosane, nu vii și la mine să gătești un Saint Jacques?

* Dumitru Dragomir s-a luat la bătaie cu protestatarul Ceaușescu, un fel de Mălin Bot de modă veche. Așa-numitul Ceaușescu joacă mize mici, e actoraș în diversiuni pentru prostime: să-i fi ieșit în cale lui Mitică atunci când era la Ligă, nu după ce a trecut bine de 70 de ani. Și încă se ține bine, și încă servește vârtos, după cum se observă din imagini. Nea "Ceaușescule", dacă tot pozezi în eroul națiunii și cauți să ne răzbuni, încearcă să te dai cocoș, cu limbaju-ți buruienos, și pe la Cotroceni, la Palatul Victoria, dar și la domiciliul inșilor Florin Cîțu, Ludovic Orban, Nelu Tătaru etc! Scuze, am glumit, se protestează numai față de alde nimeni care reprezentau ceva în altă epocă. Vezi și cazul Vanghelie, picat în anonimat.

* Breaking news, din presa mainstream: "România cumpără în continuare zeci de milioane de doze de vaccin anti-Covid în valoare de sute de milioane de euro". Ciudat, nu-i așa? N-o să ne mai rămână destui bani ca să mai cumpărăm tancuri și rachete. Halal gestionar!

* Comentatorul Marian Olaianos de la TVR e în centrul unui scandal de proporții cu puțin timp înainte de startul Campionatului Mondial de fotbal, acolo unde ar trebui să participe pentru a ne povesti cornerele și ofsaidurile. Cunoscutul jurnalist și-ar fi lovit o colegă care îl agresa sexual. Măcar avem confirmarea absolut incredibilă că nu toți indivizii din televiziunea publică sunt rude.

Citit 1064 ori Ultima modificare Joi, 10 Noiembrie 2022 00:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.