Să nu intre doamna Carmen la bănuieli!

Să nu intre doamna Carmen la bănuieli!
Foto Unsplash
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Dacă doamna Carmen ar fi geloasă (cred că mi-am mai închipuit această variantă, nu mai știu dacă am ieșit pe plus), în această perioadă, cu diverse vizite din partea celor de la NATO și din Statele Unite ale Americii, ar fi intrat la bănuieli. "Băi Klause, nu sunt cam dubioase vizitele astea dese pe la tine? Sper să nu-ți bage în cap să-ți faci schimbare de domiciliu!"

* Răzvan Burleanu, nefericitul președinte al Federației Române de Fotbal, se află în Qatar, pentru șoping și fotbal. Șeful fotbalului românesc a fost surprins la partida Brazilia - Elveția într-o companie selectă. În spatele său se aflau Roberto Carlos și Cafu, iar mai în stânga marele Ronaldo. Pariez că nu i-a recunoscut, pur și simplu acolo nimerise. Iar ăia sigur și-au dat coate: "Iote-l, bă, pe ăsta, își permite să iasă în public fără Stoichiță!"

* Apropo de acest așa-numit Mondial al rușinii. Știți cine și l-a dorit în acea zonă? Un nene care are 24 de copii și trei neveste, dintre care două îi sunt verișoare. Ca să ne dăm cu adevărat seama cât de modest este Cristian Borcea. Desigur, ca performanțe, nu mă gândeam în altă parte. Fostul său Dinamo n-a ajuns niciodată în Champions League, cu toate că s-a pregătit intens.

* Vai, ce campanie ghidușă! Niște unii, firește că motivați de cel mai bune interese, lansează o campanie care încurajează românii să scape de stânjeneală când vine vorba de a-i oferi complimente bucătarului. La ce vremuri se arată, cred că ne vom întoarce - dacă n-am făcut-o deja - la eternul și fascinantul "sărut mâna pentru masă, mamaie!".

* Zeci de elevi au protestat la școala unde un interlop a ajuns să le predea matematica. Aș putea spune că sunt nepermis de curajoși. Nu-i prinde ăla (de fapt, am vrut să scriu dom' profesor) la teză?

* E revoltă în China față de măsurile imbecile din campania anti-Covid? Interesant, dar și mai spectaculoase sunt aplauzele celor din Europa, care îi puneau la zid pe olandezii, canadienii și pe celelalte nații care refuzau lockdownul. Închiderea în casă cu zilele este - cu riscul repetiției - doar un act lipsit de logică, ba chiar ticălos. Trăim vremuri distractive, ar fi păcat să punem la suflet.

Citit 1228 ori Ultima modificare Marți, 29 Noiembrie 2022 23:12

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.