„Bănuială și deznădejde”

„Bănuială și deznădejde”
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* La un hotel din Râmnicu Vâlcea s-a consumat o petrecere cu un desert special: prăjituri cu marijuana. Oamenii au ajuns la spital, iar presa se întreabă cine a preparat drăcoveniile. Să fi fost aduse de prin Orient, doar n-o să ne mărturisească vreun malițios că bombele (și) calorice au fost aduse de prin Olanda, adică din spațiul Schengen. Problematică e frontiera estică, așa cum spun și austriecii, nicidecum vestul.

* Ca și cum nimic nu este întâmplător, zilele trecute a fost diseminat următorul sfat: fără prăjituri la birou! E îndemnul experților în sănătatea alimentației din Marea Britanie. "Este ziua de naștere a cuiva și sărbătoritul își servește colegii de serviciu cu dulciuri? Este ca o regulă nescrisă și la noi. Însă e nocivă", opinează șeful Agenţiei pentru Standarde Alimentare din Regatul Unit. De-ar fi știut el ce savuroase sunt produsele de cofetărie din Râmnicu Vâlcea...

* Cam multe știri despre plajă și soare, și fotografii ca atare, cu și despre Simona Halep, în ultima perioadă. Nu credeți? Mai ales că traversăm unul dintre cele patru Grand Slamuri, competiție care îndeobște ne storcea de emoții. Juca fata lui nea Stere, speram să ajungă mereu în preajma vazei cu capac etc. Totuși, de când cu substanța buclucașă, Simo rânjește pe Instagram și pe alte rețele de socializare, se afișează cu un nou iubit, lucrează la o nouă imagine. E și proaspăt divorțată. Să fie și aceasta o perdea de fum? Ne simțeam bine în bula fraților Tate.

* O autospecială de poliție a fost furată de un bărbat în vârstă de 49 de ani, în timpul unei intervenții din județul Călărași. Individul era și beat. Sloganul "Siguranță și încredere" are nevoie de pamperși, poate fi schimbat cu "Bănuială și deznădejde".

* S-a umblat la zodiacul chinezesc, iar omenirea a pășit în noul an căruia i se atribuie un alt animal. De la tigru s-a trecut la iepure și nu pot fi decât temător, fix ca urecheatul care va domina următoarele douăsprezece luni. După pandemie și în plin război, numai de o rozătoare care se teme de umbra ei era nevoie.

Citit 964 ori Ultima modificare Luni, 23 Ianuarie 2023 16:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.