Millidge şi Doig ai guvernării

Millidge şi Doig ai guvernării
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

* A mai trecut o Zi a Unirii Principatelor Române și a trebuit să ascultăm iarăși discursurile fără simț ale politicienilor. Nu întâmplător am ales această construcție lexicală, îmi va rămâne mereu într-o debara a memoriei spusa imprudentă a lui Iohannis după momentul Colectiv, "A trebuit să moară oameni". Așadar, a trebuit să se unească bucățile de țară ca să-i vedem tot pe inșii cocoțați politic vorbind despre Alexandru Ioan Cuza și Mihail Kogălniceanu. Prefer să-mi spună două prostioare celebra anonimă Floricica Dansatoarea.

* Ieri, într-o zi atât de importantă (dar pe care ai noștri, oamenii de rând, n-o conștientizează plenar), unele muzee de istorie din țară au fost închise. Deh, era liber pentru bugetari, s-or fi dus și ei la Sinaia, să schieze. Muzeele dedicate evenimentelor istorice, ferecate pe 24 Ianuarie! S-avem pardon, e o mare rușine. Se rostogolesc marii patrioți pe lumea cealaltă.

* Ciucă și Ciolacu, acești Millidge şi Doig ai guvernării, au cuvântat ieri la Iași în huiduielile mulțimii. Știu, acolo e un important fief userist, dar orișicât, s-ar cumula fluierături aproape în fiecare oraș important. Marceluș, ca să întoarcă și celălalt obraz - o fi auzit că așa este creștinește -, le-a spus oamenilor că el îi iubește totuși. Emoționant, nu poate fi altfel. Să se fi servit ceva pe la Focșani, pe Milcov?

* Întrebat de unii care taie frunză la câini care sunt planurile pentru accesul în țarcul cu nume germanic, ministrul Bogdan Aurescu de la Externe a ridicat subtil din umeri. S-a uitat în stânga și-n dreapta și a eliberat ditamai nimicul: "Este prematur să vorbim despre un calendar anume privind intrarea în Schengen." Nu știa omul cum să ne comunice că, dacă vom afla ceva, n-ar fi rău să-i dăm și lui de veste.

* Pe alte meridiane mai funcționează respectul față de cei care te-au crescut. Un oficial japonez a fost nevoit să-și prezinte scuzele pentru că și-a băgat mâinile în buzunare. Mama lui afirmase că îi e rușine cu el. Ce exagerează și seniorii ăștia!

Citit 915 ori Ultima modificare Marți, 24 Ianuarie 2023 17:20

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de marr
    Miercuri, 25 Ianuarie 2023 19:53
    86.124.201.***
    Millidge şi Doig sunt niste experti pe Domeniul lor , mai ales ca n-au facut prapadul care l-au facut/patronat cei doi Gugustiuci reali . Deci , tot respectul pentru Millidge şi Doig .
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.