Polițiștii britanici citesc pe buze și microbuze

Polițiștii britanici citesc pe buze și microbuze
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Aidoma multor organe de presă, Sky News din Marea Britanie a urmărit cu atenție și îngrijorare ceremonia de încoronare. Ca să fie siguri că nu le scapă nimic, cei de la Sky News au apelat inclusiv la serviciile unui expert în cititul pe buze și microbuze. Stând cu geana vigilentă pe datul mărunt și discret din buze al Regelui Charles, expertul a reușit să descifreze poate cea mai importantă replică a Majestății Sale: „Doamne, în ce hal s-a scumpit Strugurelul!” Potrivit aceluiași specialist în cititul pe buze, Regele a avut inclusiv un puseu nevrotic, după umilința suferită de Rapid pe terenul de la Ovidiu, în meciul cu Farul Constanța: „Cum zic, mi-am dorit mai mult, am devenit Rege, ca să nu rămân prinț. Nu râde, mustăciosule, că nu vorbesc cu tine!”.

* Un supermarket dintr-un oraș din Bavaria (Germania), a introdus „case de marcat pentru conversații”, care au menirea de a combate singurătatea clienților. Aceste case de marcat sunt concepute pentru persoanele care nu se grăbesc și își doresc un pic de conversație. Să recapitulăm: conversație, vorbit mult, nemți, 6-7 case... Părerea mea e că acel oraș german este înfrățit cu Sibiul.

* Site-ul Ministerului Educației a fost spart de hackeri, care au lăsat un mesaj critic la adresa sistemului de învățământ din România. Din păcate, spațiul editorial nu-mi permite să redau întregul mesaj postat de hackeri, fapt pentru care apelez la compromisul de a sintetiza: „Ligia are pere”.

* Vicepreședintele CSM, Daniel Horodniceanu, a amenințat doi polițiști de la Poliția Rurală, după ce aceștia l-au oprit în trafic, în județul Iași. Redăm un fragment relevant din dialogul purtat de procuror cu cei doi polițiști:

„- Bă, voi știți cine sunt eu?

- Florin Salman Rushdie?!

- Adică vreți să spuneți că ascult muzică indiană de manele?

- După cât sunteți de răgușit, mai degrabă am fi tentați să credem că sunteți announcer în gara Urlați! Hahaha!”

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2037 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:42

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.