Viața e frumoasă, dar s-a cam măritat

Viața e frumoasă, dar s-a cam măritat
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Cuvântul "decepție" este un biet substantiv comun feminin. Nu c-ar conta prea mult pentru ceea ce urmează să depăn, dar am vrut să mă asigur că nu încep articolul cu o prostie de gen masculin.

O româncă s-a căsătorit cu ea însăși! Lavinia, căci așa se intitulează fosta domnișoară stabilită în Germania, a hotărât să facă ceremonia de nuntă la data la care trebuia să se căsătorească cu fostul iubit. Relația lor n-a funcționat, cei doi s-au despărțit, Lavinia fiind victima debusolată a unei dezamăgiri. Pe fondul consumului excesiv de decepție, românca a decis să se căsătorească cu ea însăși. Femeia a spus "da" în prezența stânjenitoare a prietenelor sale, într-un local micuț din Munchen. Mai greu a fost până a prins curaj să-și ceară mâna, mai ales că Lavinia este cunoscută în cercul intim, strâmt și demiurgic ca o ambidextră autentică. Iar ca să lase impresia unei tipe greu de cucerit, Lavinia a făcut eforturi uriașe și costisitoare pentru a se lăsa convinsă de propria cerere în căsătorie. A contat enorm și mândria sa. Să te căsătorești cu tine însăți e ca și cum te-ai mărita, iertată să-mi fie ambiguitatea și echivocul! Întrebată de către martori ce a făcut, Lavinia a răspuns, vădit afectată: "M-am căsătorit cu mine însămi, mai ales eu!" Cu glasul gâtuit de emoție, proaspăta soție i-a anunțat pe nuntașii prezenți la ineditul eveniment că, dacă vremea și starea de spirit le vor permite, săptămâna viitoare, vor pleca în luna de muiere. Cel mai probabil, într-o stațiune exotică de fițe, al cărei nume n-a fost divulgat, pe motiv că vrea să rămână o surpriză chiar și pentru ea. Cireașa de pe tortul miresei este aceea că Lavinia este consilier matrimonial, profesie de care sunt mândre.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2166 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:41

Mai multe din această categorie:

4 comentarii

  • postat de Cornel
    Joi, 11 Mai 2023 11:36
    5.2.208.***
    Da, că-i măritată.
    0
    0
  • postat de Cornel
    Joi, 11 Mai 2023 11:23
    5.2.208.***
    Da, ea și soția sa.
    0
    0
  • postat de Iancu Jianul
    Joi, 11 Mai 2023 10:42
    5.13.218.***
    @MIRE MIRESICA - Ea si ea insasi! Lipsea Jim Carrey din My, myself and Irene! Dubla personalitate este la putere! Cunosc unii dupa cateva beri... celalalt trece la comanda! Din pacate nu s-au intalnit niciodata simultan ca duduia asta!
    0
    0
  • postat de MIRE MIRESICA
    Joi, 11 Mai 2023 09:03
    86.34.187.***
    Lavinia este consilier matrimonial, profesie de care sunt mândre.?????
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.