Recycle Bin Laden trăiește, bine-mersi, în Germania

Recycle Bin Laden trăiește, bine-mersi, în Germania
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Presa de la noi are revelații. Nu toată presa, ci doar o parte, și nu musai revelații, ci doar semirevelații. Potrivit unei astfel de pseudorevelații, un profesor cu 25 de ani vechime din România câștigă mai puțin decât un gunoier în Germania. Gunoaie avem și noi, însă n-are cine să le strângă și nici cine să le trimită la școală, cum frumos spune alegoria. Ba chiar unele dintre ele s-au refugiat în palatul ăla, în care, nu demult, a vrut să intre și o tânără cu niscaiva gloanțe, de era s-o confunde badigarjii cu SparanghelaMercăl, sau cu Recycle Bin Laden, că nici acum nu s-au decis.

* Stimați iubitori ai fărădelegilor lui Ohm, bună ziua și bun-venit în fascinanta lume a lumii hibride! Un român din Italia a fost prins în timp ce fura curent de la o primărie din provincia Bologna, pentru a-și încărca mașina Tesla. E ceea ce până și Elon Musk ar numi umor românesc involuntar sau satiră electrică de autobază! Pe vremuri, când Tesla era doar o figură de steal(!) folosită la construcțiile metaforice prozaice și urologice, bipedul care „fura curent” era una și aceeași persoană cu priză la miștocăreala anturajului. Adică personajul care vorbea precum dadaistul la poarta de îmbarcare nr. 9, în timp ce recita haikuuri compuse la cenaclul „Obregia lirică”. Să furi curent de la Primărie pentru a-ți încărca o mașină Tesla e ca și cum te-ai duce la Umberto Peco, șeful de la benzinărie, și, în numele combustibilului, l-ai anunța că vrei să împrumuți un cal-putere, pentru a intra în Alba Iulia, cu mare pompă, ca orice Viteaz care se respectă.

* Un site specializat pe știri despre viață, pardon de clișeu, a titrat, la începutul săptămânii: „Cea mai mare surpriză de care a avut parte Gina Pistol la nunta cu Smiley”. După cum bănuiți, deja, Gina Pistol a constatat, cu stupoare, că băiatul cu mâinile-n buzunarele pantalonilor mirelui este chiar Smiley! Și nu Smiley-Artistul, ci Smiley-Omul, adică cel care, din fericire, s-a abținut să lălăiască la propria-i nuntă.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2135 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:38

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.