Ochii tumefiați care nu prea văd se uită

Ochii tumefiați care nu prea văd se uită
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Într-unul dintre celebrele supermarketuri care deschid Casa Unu pentru dumneavoastră, săptămâna trecută a fost "Săptămâna italiană". Niște băieți, care "a fost și ei pă Italea la vieața lor", i-au bătut pe doi cetățeni aflați la cumpărături. S-a întâmplat în incinta unui magazin din București. Paradoxal, cum să zice la Germania, badigarjii nu s-au băgat. Au stat, ca voaioriștii-n târg, holbându-se la scenele de bătaie, de parcă nu mai văzuseră imagini cu neamuri-proaste răsturnate pe retină. A doua zi, după consumarea actului de interacțiune consumerist-grobiană, conducerea rețelei de supermarketuri a reacționat: "În Le Monde, se zice că, la Paris s-a nins, la Berlin s-a bătut de muscă recorduri dă climatologie, s-a...toate. La noi, în magazin, a fost shopping care pe care, a fost mardeală sănătoasă, pă polemică acerbă. Vrem ca să precizăm, din capul tumefiat și comoționat al locului, că bătaia care s-a mâncat în magazin nu conținea Salmonella. În încheiere, facem încă o precizare de bun augur: deschidem și Casa Doi, culmea, tot pentru dumneavoastră!".

  • Pe fondul consumului de bătaie, conducerea omorifică a magazinului din București a anunțat că, lângă casa self-pay, va fi montat un micuț aparat RMN. Vine omul la cumpărături, intră în polemică și, după ce epuizează argumentele și banii, trece la tradiționala repriză de pugilism. Ca să nu plece de la casă cu omoarea nereperată și diagnosticul incert, își face un Self-RMN, ca să știe ce să-i răspundă partenerului de viață, acasă, la întrebarea: "La ce ți-a stat capul?".
  • Conducerea este decisă să-l angajeze pe celebrul Floyd Mayweather. Ca să-i facă pe clienți să înțeleagă, de vorbă bună, cum e cu shoppingul și schimbările climatice de atitudine. Propun să-i ținem pumnii marelui campion!
  • Pentru perpetuarea fiorului artistic, s-a luat o măsură cu bătaie lungă: la stația de amplificare vor fi difuzate șlagăre din repertoriul și meniul renumitelor cantautoare Mardeala Pugaciova și Kafteala Von der Leyen.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 4321 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.