Aeroportul de la Galați a fost lansat prin metoda „Maimuța”

Aeroportul de la Galați a fost lansat prin metoda „Maimuța”
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

* Una dintre cele mai haioase glume involuntare a apărut, vineri, în presa mainstream, cum spunem noi, curioșii, la țară: "Klaus Iohannis a promulgat legea care previne turismul electoral".

Ca să eliminăm interpretările malițioase, defectuoase și speculațiile tendențioase sau echivocul aeronautic, facem precizarea că "turismul electoral" nu înseamnă câtuși de puțin să călătorești în străinătate, cu avionul de fițe închiriat pe bani mulți. Chestia aia poartă tradiționalul nume de "vacanță de vis": pleci cu soția, ca turist, și te întorci, cu aceeași însoțitoare de zbor, ca să-ți poți definitiva eternul și fascinantul somn de frumusețe. De mai mare frumusețea.

* Brazilia anunță că va construi taxiuri zburătoare și speră ca acestea să ajungă pe cer începând cu anul 2026.

E ceea ce gălățenii numesc "sentimentul românesc al ființei care aterizează pe un aeroport tip Mangalița". Adică un aeroport de mare porc, fără pistă, căruia îi lipsesc doar avioanele. E un mod ceva mai sofisticat de a vă anunța că Aeroportul de la Galați va fi inaugurat de Ignat sau, în cel mai hazliu caz, la Paștele Cailor.

* Un bărbat din Roman s-a prezentat la sediul Poliției municipiului cu același nume, având un proiectil în autoturism.

Ocazie pentru localnici de a afla din presa ezoterică din Roman că municipalitatea a angajat trupe de geniu. Sunt trupele alcătuite din geniști, care, după ce intră într-o bombă, comandă câte o sută de ceva, sub pretextul că urmează să dezamorseze o situație delicată cu grad de dificultate comparabil cu problemele date la Olimpiada de Artimetică.

* Umorul involuntar și cinic este reinventat, la Brașov!

Două tinere au fost prinse, în centrul vechi al orașului de la poalele Tâmpei, în timp ce cereau bani pentru o asociație de surdo-muți care nu există. Practic, nimeni n-a auzit de această asociație.

* Mai mulți clujeni s-au plâns că, din cauză că n-au pod ca la Brăila, sunt nevoiți să traverseze Someșul cu bocul.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2670 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.