Fă guturai și ferraille din ce ai!

Fă guturai și ferraille din ce ai!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Un grup de oameni de știință din Statele Unite ale Americii, mai precis din Albuquerque, a inventat, din greșeală, un material misterios care se repară singur.

E un fel de metal, mai precis niște fier vechi, cum i se spune pe la noi, care, atunci când este scăpat pe jos de către cel care este fugărit de paznicii de la depou, se face nevăzut, la mișto. După ce furia badigarjilor și a paznicilor trece și se liniștesc treburile, metalul respectiv apare, ca din senin, de ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat... Am glumit! Ăla nu este depou, ci, din câte am înțeles, un șantier pe care, previzibil, se lucrează cu fier-beton.

La nici două zile după ce americanii au anunțat c-au descoperit metalul care se repară singur, savanții din Sibiu sunt în al 9-lea cer! Au dat peste casa cu personalitate, care își dă singură o mână de var, ca să-l impresioneze pe domnu' Klaus când acesta face tradiționala escală, înainte de a pleca în Singapore sau cine știe pe la ce simpozioane științifice mai pleacă.

* Hoții n-au astâmpăr, nu moțăie și nu trândăvesc! Au "brevetat" o nouă metodă de furt, bazată pe sensibilitatea omului și empatia sa manifestată față de aspectele infantile din jurul său. Este vorba despre metoda "Bebelușul părăsit". Hoții lasă pe marginea drumului un scaun de mașină, un cărucior sau hăinuțe de copilaș. Îngrijorat că în acel cărucior ar putea fi un bebeluș abandonat, șoferul coboară, timp în care hoții vin prin spate și fură ce găsesc în mașină. Metoda a fost inventată de hoții din străinătate. La noi, în România, e un pic diferit: hoțul se dă jos din mașină, ia căruciorul de bebeluș, după care sună la Protecția Copilului și, sub aspectul săvârșirii unui spirit de glumă infantilă, reclamă faptul că Emil Boc s-a făcut mare și a fugit la Primărie.

* Titlu savuros de glumă involuntară, pe Digisport.ro: "Ajunsese să cerșească mâncare după două finale de Grand Slam, dar a întâlnit o româncă și viața i s-a schimbat total".

Acum, cere doar băutură.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1777 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.