Poliția din Neamț a descoperit scelerația gravitațională

Poliția din Neamț a descoperit scelerația gravitațională
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Un proverb cinetic moldovenesc spune că niciodată nu știi unde te duce sau te poartă viața. Tot ce poți face este să presupui cât costă amenda, unde stă polițistul la pândă, în ce zodie este născut psihiatrul din cartier și cum de ți-a trecut prin cap să-ți cumperi trotinetă electrică.

O tânără din Neamț este cercetată penal, după ce a căzut de pe trotineta electrică pe care mergea și a fost rănită.

Din cauza neatenției și a diatezei reflexive, domnișoara s-a rănit pe ea însăși. Ca să nu te freci la ochi teatral și să-ntrebi în gura mare cum de este posibil așa ceva, speriindu-ți vecinii, fac precizarea redundantă că tânăra este cercetată penal pentru că a căzut cu trotineta electrică și s-a rănit, nu din cauză că, Doamne ferește, în cădere, ar fi dărâmat Turnul Eiffel sau c-a destabilizat Bursa de la New York. Astea două au scăpat nevătămate. Consecințele și concluziile nenorocirii provocate de tânăra din Neamț sunt greu de cuantificat și de descris, însă nu imposibil:

  • Medicii psihiatri din Roman sunt sceptici și rezervați. Așa sunt ei de când îi știu.
  • Din primele cercetări efectuate de către polițiștii sosiți la fața și la spatele locului, a reieșit, fără tăgadă, că tânăra are 21 de ani.
  • Trotineta este electrică, deci e de presupus că, înainte de a-și cumpăra acest mijloc de locomoție cerebrală, fata fuma. Sau nu.
  • Nu faptul că tânăra a căzut i-a indignat pe "oamenii legii", ci bănuiala că, rănindu-se singură pe ea însăși, le-a indus semenilor săi din Neamț ideea că participanta la trafic a apăsat accelerația gravitațională "până la fund" , cum spun teribiliștii.

* Veste deloc îmbucurătoare pentru vilegiaturiștii români!

Vizitele la Acropole din Atena, cel mai popular sit arheologic din Grecia, vor fi limitate începând de luna viitoare la maximum 20.000 de vizitatori pe zi. Încă nu știu care este cauza reală, dar faptul că, de câteva secole bune, grecii n-au mai mișcat un pai la Acropole, n-au pus o jaluzea ceva mai verticală și nu i-au montat sitului măcar niscaiva termopane, mă pune serios pe gânduri. Trăiesc cu împovărătorul sentiment că Acropole e un sit arheologic fără câini.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 3089 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:50

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Pista este considerată, drum rutier și poți să ai dosar penal. Tastați ,,Actrița Lia Bugnar, dosar penal,,
    Joi, 17 August 2023 18:18
    109.166.132.***
    Păi, a pățit-o și actrița Lia Bugnar, care are dosar penal pentru că a căzut pe trotuar, pista de biciclete și trotinete, pista fiind considerată cale rutieră. Actrița s-a prezentat la spital, a declarat medicilor că a căzut de pe bicicletă singură pe pistă, medicii au chemat poliția rutieră.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.