Marcel conduce o țară cu motor cu hidră, gen

Marcel conduce o țară cu motor cu hidră, gen
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

 * Dragă Cititorime, stimați pasageri și consumatori aflați la vagonul restaurant, rubrica noastră este garată la linia una și e gata să plece, lucru care n-ar trebui să mai mire pe nimeni!

Se împlinește un an de când Germania a inaugurat primele trenuri cu hidrogen din lume. Sau cel puțin așa s-a lăudat, gen. Conductorii trenurilor cu hidrogen sunt chimiști absolvenți de Arte Plastice, care au pictat tabloul lui Mendeleev măcar o dată-n viață.

* Si dacă tot l-am evocat pe celebrul pictor, permiteți-mi, rogu-vă, să evoc un alt om de cultură: Evgheni Prigojin. Bossul grupării de melomani Wagner a dispărut, după un accident gravitațional, în care a fost implicat un avion.

La nici 10 minute de la aflarea veștii, fostul polițist Cristian Cioacă a ieșit în presă cu o declarație așteptată de întreaga țară: "Da, am auzit și eu de ceea ce-a pățit Prigojin, de faptul că acesta a dispărut, însă, vă rog respectuos, să nu vă bazați pe mine, să nu mă băgați în asta, că n-am niciun amestec!".

Imediat ce a aflat de tragedie, premierul român Marcel Ciolacu a sunat-o pe ministra Culturii, Raluca Turcan, cu număr ascuns:

- Ai auzit, Raluco?!... Prigojin s-a dus!

- Așa, și?!... Să fie sănătos!

* Polițiștii bucureșteni au reținut, joi, un bărbat, bănuit că a furat bani din cutia milei dintr-o biserică din Capitală.

E genul de fals bigot, care, dacă locuia într-un stat ceva mai islamic, astăzi i s-ar fi oferit celebra decorație "Venus de Milă". Dacă nu originalul, măcar una la mâna a doua.

* Haiosul prim-ministru al României, cunoscut și sub numele de Marcel, a făcut o declarație de om responsabil, din care noi am putea înțelege că el vrea să facă mult bine pentru popor, însă nu prea știe de unde să înceapă. Ciolacu a zis că-și va asuma răspunderea în fața Parlamentului pe pachetul legislativ care vizează măsurile fiscale și că, dacă nu sunt adoptate, își dă demisia: "Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament. Nu mă sperie nimic".

Aoleu, nea Marcele, nu fi, bre, așa de sigur! Știu eu o masă care te-ar putea înspăimânta definitiv. E masa aia de operație de la Spitalul din Târgu Jiu, pe care a stat și femeia însărcinată în 9 luni. Da, bre, doamna cu hernia.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2037 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.