Industria prostiei bubuie la Bârlad!

Industria prostiei bubuie la Bârlad!
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

 * Un bărbat a fost mușcat de un tigru la Grădina Zoologică din Bârlad, după ce a băgat piciorul în cușca animalului. Să ne-nțelegem: temerarul cu IQ incert nu este angajat și nu lucra nici măcar ca tester la Grădina Zoologică din Bârlad, ci se afla acolo în calitate de vizitator, pardon de eufemism!

În drum spre spital, inimosul curajos de rit masculin a declarat, răpus de emoție, că intenția lui a  fost aceea de a reabilita presa vasluiană, care de ani de zile n-a mai publicat o știre autentică, adevărată sau, cum spun intelectualii ca el, o știre de manual, cum scrie la carte. Nici măcar în județul Vaslui nu există absolvent de profesională de jurnalism care să nu fie familiarizat cu truismul potrivit căruia știre este aia potrivit căreia un om mușcă un câine sau un tigru, după care, dacă are vreme și timp, animalul îl dă în gât pe temerar la CEDO, pentru climă împotriva umanității.

* Și pentru că tot am evocat presa și cutumele ei, vă mărturisesc că una dintre expresiile mele preferate, folosite cu obstinație, convingere si pasiune de către jurnaliști este superba sintagmă "sticlă de plastic". E unul dintre motivele care m-au ambiționat ca, atunci când voi fi mare şi bătrân, în loc să mă joc, voi face expresii ludice și riduri de expresie. "Sticla de plastic" este ceea ce proletarii hâtri de pe platforma siderurgică numesc "oțel obținut din lemn de salcâm".

* După dispariția fulgerătoare a omului și bucătarului de cultură Prigojin, cu largul și lăbărțatul concurs al accelerației gravitaționale, în mediul online rusesc circulă un fel de îndemn motivațional, care îmbină armonios cuceririle medicinei alopate cu austeritatea mentală: "Fă guturai din ceai!".

* Presa nu doarme. Mă rog, moțăie, da' nu de tot și nu chiar atât de grav. De fapt, singura care nu doarme este presa de partid şi presa aservită, generic vorbind. Potrivit presei vigilente, președintele Statelor Unite, Joe Biden, "este în trepidații", după ce s-a aflat că industria auto americană ar putea intra în grevă.

Nu întâmplător, în weekend, Biden a fost văzut îngândurat, în timp ce dădea mâna cu vreo 3 mecanici auto imaginari, pe care îi certa cu vehemență c-au uitat să-i schimbe filtrul de polen.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2074 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.