Primarul din Crevedia a sărit în aerul expirat

Primarul din Crevedia a sărit în aerul expirat
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

 * Cred că este o perioadă ceva mai grea și pentru artiști. Aș fi zis "cântăreți", dar nu știam cum s-o dau, ca sa nu se prindă Smiley că fac trimitere la el. Pentru că el mai rămăsese să se exprime public pe tema "nenorocirea de la Crevedia", Smiley "s-a arătat revoltat dupa explozia de la Crevedia", zice presa. În articolul publicat de Stiripesurse.ro, Smiley a transmis "un mesaj dur pe internet - Ni se trage de la șmecherie".

În sfârșit, un analist de muzică ușoară pune punctul pe rană și degetul pe "I"! Unul dintre detaliile haioase ale articolului este că autorul scriiturii este inconsecvent, denumindu-l pe Smiley când "juratul de la Vocea României", când "soțul Ginei Pistol". Ba, la un moment dat, Smiley este caracterizat ca fiind "cântăreț". Însă cea mai amuzantă parte a articolului în care Smiley ia atitudine în cazul Crevedia este aceasta: "Cântărețul Smiley a rămas fără cuvinte și nu s-a putut abține, așa că și-a spus părerea despre incident". Asta-nseamnă să fii cântăreț cu vocație de analist-expert pe întâmplări sociale nefericite: să faci karaoke cu GPL, când rămâi fără cuvinte.

* Potrivit site-ului Ziare.com, de frica Dianei Șoșoacă, primarul localității Crevedia a sărit pe geam, când a aflat că senatoarea a venit în vizită pentru a-i cere socoteală pe seama nenorocirii din weekend: "Primarul din Crevedia, Petre Florin, ar fi sărit pe geam de frica Dianei Șoșoacă. Senatoarea a mers luni, 28 august, în sediul primăriei pentru a face "propriile verificări", în stilu-i caracteristic, în cazul exploziilor de la stația GPL".

La nici 20 de minute de la săritură, primarul de Crevedia a fost anunțat că Vladimir Putin îl dă în judecată, culmea, pentru plagiat. Înspăimântat de perspectiva pătării CV-ului și a cazierului, Petre Florin s-a grăbit să-și explice gestul: "Deși este o fereastră de termopan care, cumva, seamănă cu alea de la care se aruncă persoanele incomode pentru regimul Putin, vreau să vă asigur că clădirea Primăriei Crevedia nu are mai mult de un etaj, ca să nu zic că abia dacă are unul. Ca atare, nu cred că se pune problema ca săritura mea pe geam sau de la geam să fie un plagiat. Și vreți să vă mai spun ceva?! Eu nu doar că n-am pățit nimic, dar nici măcar nu-mi place ceaiul de Cancioc".

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1806 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.