Polițiștii iubesc sportul alb, dar mai mult platonic

Polițiștii iubesc sportul alb, dar mai mult platonic
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Baba Vanga si-a anunțat participarea la târgul de carte de la Cluj "Odă în potențiometru antic", de anul viitor. Desigur, exagerez. Nu e vorba de Baba Vanga, ci de un cumătru albanez de-ai doamnei, și nu e târg de carte, ci festival. De fapt, presa anunță: "Deja se pun în vănzare abonamentele pentru UNTOLD 2024".  Era și cazul, că prea umblă teleleu și răsfirați pe străzile patriei melomanii cu vibe pozitiv, cum spun dealerii. Se cunoaște că e lipsă de organizare. Nu mai știu nici bieții polițiști de la Rutieră cum să-i testeze pe cei dependenți de UNTOLD, ca să nu pară că n-au auzit de Cluj sau, Doamne ferește, de Gheboasă in the mix. De câte ori sunt opriți în trafic, pardon de eufemism, melomanii tip UNTOLD aflați la volan se scuză în fața organelor legii că muzica aia pe care o ascultă la volum maxim e pentru consum propriu.

 

* Semifinala feminină de tenis de câmp de la US Open dintre Coco Gauff și Karolina Muchova a fost întreruptă aproape o oră, din cauză că patru protestatari. Iertați-mi exprimarea, dar nici eu n-am prins tratamentul de la început! Cei patru au scandat împotriva folosirii combustibililor fosili. Unul dintre protestatari, Napoleon, cum își spune el, a declarat de față cu lumea aflată în tribune: "Pe vremea în care încă nu devenisem Napoleon, lumea mă știa după numele mic, adică Horea Brenciu, Cloșca și Cătălin Crișan, iar mașina pe benzină cât și motorină fosilă nici nu fusese inventată, în timp ce... Stați, unde mă duceți?! Cum, în cabina de probă?! WOW! Ce cămașă frumoasă, și ce mâneci are... WOW!".

 

* Un fost polițist din Brașov a fost prins, joi, în timp ce transporta un kilogram de cocaină.

 

Nu știu la ce v-ar folosi următorul detaliu de natură vestimentară, însă vi-l spun, cu orice mare risc: bărbatul era îmbrăcat în uniformă de polițist! Hai că n-a durut! Nu știu dacă vă vine să credeți, dar fostul polițist vindea droguri între blocuri. Însă cu adevărat interesant este faptul că brașoveanul se numără printre puținii polițiști și foști polițiști care știu că unitatea de măsură pentru masă este gramul. Mă refer inclusiv la masa pe care este așezat cardul ăla. Spre deosebire de unii ignoranți cu uniformă similară, care încă trăiesc cu convingerea că gramul și kilogramul au legătură cu greutatea. Vorba clișeului, nu ne mai facem bile!

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2641 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:52

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Gigel
    Sâmbătă, 09 Septembrie 2023 16:47
    5.13.217.***
    Teste antidrog la intrarea in serviciu.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.