Biden l-a sunat pe Djokovici, cu umăr ascuns

Biden l-a sunat pe Djokovici, cu umăr ascuns
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

 * În timp ce noi, oamenii simpli cu frică de Dumnezeul primei zile de școală, ne prefăceam că ne odihnim nocturn, Novak Djokovici se juca tenis la New York, în Statele Unite ale Americii. Ce-ar fi zis bunica sa, acu' vo 29 de ani, când Nole era o fire la fel de ludică?!

- Ce face plodu' ăla acolo?

- Bate mingea aia mică...

- Noleee, la culcare, ca mâine ai școală!

- Păi, mai am 24...

- Nici un "păi", că viu la tine! Se aude? Mă, vezi că a doua oară nu mai zic!

* Ce reprezintă câștigarea turneului US Open de către Novak Djokovici, după cel de la Roland Garros?! Un fel de rapel.

* Cum mi-am dat seama că rețelele de telefonie din Serbia sunt vai de mama lor? La nici juma' de oră de la finalul meciului în care Novak Djokovici l-a învins pe Daniil Medvedev, m-a sunat unul dintre verii neprimari ai lui Nole, cu umăr ascuns, și, vădit emoționat de câștigarea celui de-al 24-lea titlu de Grand Slam, m-a întrebat: "The Oană?!". N-am apucat să-i răspund, că mi-a sunat ceasul deșteptător.

* Gafă incredibilă comisă de către organizatorii turneului US Open, în timp ce îi înmânau trofeul lui Djokovici! În loc să-l întrebe de CNP, așa cum face orice funcționar responsabil, bezmeticii ăia l-au întrebat, cu seninătate: "CTP?"

* Luat prin surprindere și pe nepusă masă de colosala și fabuloasa izbândă a lui Djokovici, premierul Marcel Ciolacu i-a transmis și el un mesaj marelui campion sârb: "Bravo, Simona! Suntem mândrii de tine!". Se cunoaște că Marcel era emoționat peste poate, că altfel nu-mi pot explica de ce a făcut abuz de vocale ("mândrii").

* Premierul canadian, Justin Trudeau, a fost nevoit să-și prelungească, cu o zi, șederea în India, la New Dehli, pentru Summitul G20, după ce avionul cu care urma să plece s-a defectat. Din cauză că cei de la protocol au comis imprudența de a-i închiria un avion de fițe, Trudeau a plecat spre casă zburând prin România. Pentru a face o escală la Sibiu, așa cum cer cutumele și tradiția recentă.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2118 ori Ultima modificare Luni, 11 Septembrie 2023 15:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.