Nasta la vista, baby!

Nasta la vista, baby!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Un istoric albanez a spus cândva, la o beție de cuvinte alese, că poporul care-și uită trecutul, mai precis perfectul compus, riscă să le crească vânzările farmaciilor care comercializează pastile de memorie selectivă. Poate că domnul cu pricina nu-i neapărat albanez, dar nu asta e ideea. Practic, mi-am amintit că, acu' vo 2 ani, vicepremierul Surinamului a debutat într-un meci de fotbal, la vârsta de...60 de ani! La vremea respectivă, vicepremierul avea 50 de copii. Incredibil și fascinant?! Poate că da, însă nu și pentru fostul acționar al Echipei de fotbal Dinamo București, Cristi Borcea. Acesta a depus un memoriu la FIFA, prin care îi cerea despăgubiri morale vicepremierului Surinamului, pe motiv că surinamezul a încercat să profite oneros de capitalul de imagine al lui Borcea. Fapt pentru care Federația de Fotbal Juvenil și Obstetrică Infantilă din Surinam a emis un comunicat reparatoriu, potrivit căruia cei 50 de copii ai vicepremierului-fotbalist surinamez de 60 de ani sunt... copii de mingi.

* Viața e grea, ba chiar e în luna a 9-a, deci... ar trebui să nască. Până una alta, cei care au născut suspiciuni sunt medicii de la Institutul "Marius Nasta" din București. Nu toți medicii, ci doar o parte dintre ei. Mai precis, patru medici din această unitatea spitalicească au fost reținuți de către procurori, sub acuzația că primeau bani și bunuri de la pacienții operați inclusiv la buzunare. Alți patru medici sunt cercetați în libertate.

Acesta este un nou capitol din eterna și fascinanta poveste sanitară românească "Halat Alb". Cu această ocazie de aleasă nesimțire, presa mi-a amintit că manager al Institutului "Marius Nasta" este inefabila și fermecătoarea apariție mediatic-televizuală a ultimilor trei ani, Beatrice Mahler. Vă mărturisesc, cu mânuța pe stetoscopul imaginar, că, în momentul în care i-am văzut chipul doamnei Beatrice fără mască, n-am recunoscut-o. Am crezut că e oricine altcineva, numai doamna Mahler nu. Am fost tentat să cred că e însăși Monica Bellucci, îndrăgita doctoriță de familie, care a jucat Pinguinul în celebra peliculă "Masca la vista, baby!".

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2142 ori Ultima modificare Vineri, 22 Septembrie 2023 14:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.