La brutărie, Mitică, la brutărie!

La brutărie, Mitică, la brutărie!
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* De azi, dacă nu cumva chiar de ieri, Vasluiul este și mai sărac. Sau, cum ar spune procurorul de caz, județul Vaslui a rămas cu buza umflată. Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost umflat de către procurorii DNA, pentru o mită de peste 1 milion de lei. Mai mult decât atât, Buzatu a fost exclus din PSD. Dacă există o parte haioasă a acestei povești, ea este reprezentată de reacțiile personalităților de frunte din PSD. Toți cei care au oferit declarații pe această temă s-au arătat din cale-afară de surprinși. Niciunul nu se aștepta la așa ceva. Nimeni nu bănuia că nea Mitică Buzatu este în stare sa facă un lucru atât de cumplit. Până și Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a fost șocat să audă una ca asta, ca să nu mai amintesc de Ciolacu, cel care anunțase recent că este hotărât să încurajeze cinstea.

Întrebat cum a reușit să facă primul milion, Mitică Buzatu a declarat că el n-a auzit în viața lui de Rockefeller.

Vă vine să credeți sau nu, până și îndrăgitul influencer Selly s-a minunat: "WOW! Un milion cash?! E super-mega tipul ăsta!".

Luat prin surprindere de gestul lui Dumitru Buzatu de a lua o asemenea mită, renumitul artist Adrian Copilu Minune a declarat: "Cred c-ai greșit buzunarul, băiatul meu! Vă spui sincer că pe mine nu m-a întrebat nimeni, niciodată, cum am făcut primul minion. Vestea și mai bună e că nu sufăr pentru atâta lucru".

Presa amatoare și iubitoare de senzațional a remarcat că, înainte să fie prins luând șpagă, președintele Consiliului Județean, Dumitru Buzatu, dădea la pește. Nu, nu-i vorba câtuși de puțin de eufemismul cu același nume, mai ales că datul la pește în sens metaforic este apanajul alegătorilor dezamăgiți c-au mușcat nada onestității domnului Buzatu.

* Vineri, premierul României a fost în vizită la Buzău. Potrivit presei epice de scandal și panaramă, Marcel Ciolacu a făcut băi de mulțime și a cumpărat cărți de la Târgul de Toamnă ”Gaudeamus”.

Una dintre cărțile care i-au atras atenția în mod deosebit domnului Marcel se numește "Cum să măgulești mulțimea vidă, fără să se prindă electoratul de subtilitate".

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2260 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:54

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Iancu Jianul
    Luni, 25 Septembrie 2023 11:19
    5.13.167.***
    Nu ne mai vindecam niciodata ca neam! Pleac-ai nostri, vin ai nostri... stiti! CATERINCA ne predefineste ca bobor... si cu ea vom ramane, in timp ce VESTUL se dezvolta... noi vim fi tot mai saraci, cu copii nenascuti, pentru ca un stat mafiot ne FURA VIETILE! De fapt cu asa pleava,CINE NU AR FACE-O?
    0
    5

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.