Halucinant! Capitala Greciei mioritice este Atena 3

Halucinant! Capitala Greciei mioritice este Atena 3
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

*Incredibil până unde poate să meargă dezinformarea de natură mioritică, dacă-mi permiteți eufemismul forțat! Turma de oi din Tesalia, Grecia, care a sărit mai sus decât turma de capre pentru c-a halit canabis medical, nu s-a înscris în filiala locală a usereului aşa cum s-a speculat, ci în organizația de bază a aceleiași formațiuni politice din Creta. Specialiștii în comportamentul ovinelor de dimensiuni medii spun că ar trebui să așteptăm până-n decembrie, adică până-n Lâna Cadourilor, cum îi spun românii, pentru a ni se confirma sau infirma această informație.

* Stimați consumatori cu dureri de cap, țin morțiș să vă semnalez faptul că se împlinesc 4 ani de când un tribunal din Germania a declarat mahmureala ca fiind o afecțiune. Cu aceeași încântare, lesne de înțeles, vă anunț pe această cale că acest eveniment a coincis cu minunea înfăptuită de către un institut de cercetare medicală din Huși, care a ridicat recipientul în care este preparată ciorba de burtă la rang de "oală profesională".

* Suntem în anul 2023 și, pentru că nu știu, experții încă se întreabă: "Ce visează bebelușii, atunci când dorm adânc?". Slavă Domnului că există această rubrică și nu mi-e deloc ușor să exclam așa ceva, mai ales că sună de parcă m-aș lăuda cu nerușinare! Și spun asta pentru că am un răspuns: atunci când bebelușii dorm adânc, ei visează ponei verzi pe pereți.

* Cu nedisimulată bucurie științifică vă anunț că cercetătorii nu dorm și nici măcar nu moțăie! Potrivit publicației stiripesurse.ro, "un dinozaur cât o găină a fost descoperit pe o insulă din Marea Britanie". Mai haios și fabulos decât că dinozaurul respectiv este cât o găină este faptul ca acesta cotcodăcește atât de strident și atipic, încât zvonul că celălalt dinozaur, de dimensiunea unui cocoș, a fost nu doar descoperit și el, ci și strămutat, prinde contur. Vestea bună e că dinozaurul "cât o găină" nu știe să se împiedice, bașca face ouă bio de dimensiuni apreciabile.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1932 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.