Arafat a inventat somnul de beci

Arafat a inventat somnul de beci
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Din inerție, grabă și snobism, vineri seară m-am culcat mai devreme decât de obicei. Așa am crezut atunci. După ce-am adormit dus, în zona orașului de pe malul acesta al Dunării, a poposit un mesaj de avertizare și înspăimântare Ro-Alert, care a făcut ca telefoanele mobile ale populației să urle mai abitir decât Dana Budeanu, când află că fătălăii se înmulțesc prin simpatie.

Multă lume de la Galați a crezut că mesajul Ro-Alert anunța a treia venire a lui ISU din Nazaret, așa cum este cunoscut Arafat în mediile mistice de la București. Fiind ocupat cu elaborarea unor planuri mărețe, n-a mai venit. A sosit, în schimb, mesajul de alertat și zăpăcit populația: "Atențiune! S-a urcat mâța pe câine, iar câinele pe autobuz, ghici ce-ar putea pica de sus?! Bravo, era cât pe ce să ghiciți! Dumnezeu știe ce-ar putea pica, dar voi ați face bine să căutați un buncăr sau un beci. Sau măcar o bașcă în care țineți murăturile, ca să pregătiți borcanele alea, pentru a arunca în fragmentele posibile de dronă probabilă! Nu stați lângă ferestre, că vă faceți de ruși... ruși... rușine!".

La nici două ore de la alertarea populației cu privire la posibilitatea de a ne pica te miri ce din văzduh, am pornit televizorul pe Hota TV, semn că, de frica dronelor imaginare, pornisem inclusiv aragazul HD. În aceeași noapte, pe una dintre rețelele de socializare și alienare s-a anunțat că "Arafat a inventat somnul de beci!". Așa s-a crezut atunci.

Imediat după ce-a inventat chestia aia, Raed Arafat a spus că primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, ar trebui să le explice cetățenilor că n-au de ce să se agite și să se panicheze. Potrivit lui Arafat, "Direcția pentru Situații de Urgență nu poate să trimită alerte cu gândul că nu va fi nimic și că deranjează". Această precizare explică în bună măsură de ce, vorba avocatului lui Dumitru Buzatu, nici în ochii lui Arafat nu există licăriri care să trădeze faptul că inteligența și buna-credință n-au fugit din țară, ca să se adăpostească, gen sau ceva.

Citit 1985 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.