Ciolacul de unghii și Revoluția fescală

Ciolacul de unghii și Revoluția fescală
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Cu inima strânsă de emoție și indignare vă anunț că ecourile mesajului Ro-Alert de vineri noapte nu s-au stins. Că doar știți cum sunt ecourile astea. Însă asta nu-i nimic pe lângă ce-au descoperit "salvatorii", așa cum li se spune celor care caută inclusiv ponei verzi pe pereți și potcoave de măgari treji pe Podul de la Brăila. Autoritățile şi-au trimis oamenii să caute fragmente și crâmpeie de dronă imaginară, și, când colo, ce credeți c-au găsit printre boscheții de lângă cartierul gălățean "Dimitrie Cantemir"?! Bravo, n-ați ghicit! Un gălățean indignat a descoperit câteva taxe și impozite noi și mărite ale Revoluției Fiscale, pe câmpul de lângă cartierul evocat. Erau pitite printre bălării, pe motiv că, vezi Doamne, sunt taxe și impozite noi cărora le place discreția și anonimatul tip Ciolacu. Luate la întrebări de către un bărbat care semăna cu un reporter de teren, taxele și impozitele mărite și slăvite de Revoluția Fiscală au declarat, cu insolență, că ele nici n-au auzit de Marcel şi că tocmai se pregăteau să intre și ele în rând cu lumea. Furată de euforia discuțiilor aprinse cu pretinsul reporter, taxele au uitat că nu-l știu, vezi Doamne, pe Marcel Ciolacu, dând totuși vina pe premier și pe partidele aflate la guvernare. Așa cum fac toate taxele și impozitele, când se măresc și prind curaj: aruncă întreaga vină pe bieții oameni care chiar încearcă să facă Zewa pentru țară și popor.

* Potrivit comisarului-șef adjunct al Protecției Consumatorilor Buzău, "au apărut consumatorii care nu plătesc - merg la restaurant cu pliculețul cu păr, unghie sau muscă, mănâncă trei sferturi din porție și apoi pun din pliculeț ce trebuie".

Nu puține au fost situațiile de acest gen, iar reporterii-investigatori ai rubricii noastre chiar au cercetat speța. Relevant și haios este cazul unui bărbat din Râmnicu-Sărat, care, aflat cu treabă la Buzău, a intrat într-un restaurant, a comandat o ciorbă de burtă și, după ce-a halit două treimi din ea, a pus un fragment de unghie în castron și turbat de indignare, a chemat ospătarul. Experții antropologi-chimiști, care-au cercetat ciorba cu ajutorul izotopului de Cabron14, au concluzionat: "Aoleu, aicea a fost străbunicul lui El Chapo Guzman! E mâna lui criminală."

Citit 1920 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.