A picat Burta de la New Work and Travel!

A picat Burta de la New Work and Travel!
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

O doamnă e o doamnă, chiar și când stă pe burtă pe caldarâm - acesta putea fi un proverb copulativ de mare succes, cu bătaie lungă și înțelesuri profunde, însă n-a fost să fie, din rațiuni care, momentan, îmi scapă.

O doamnă de natură jurnalistică televizuală, angajată la canalul Frigidi24, s-a dus în Israel, în "teatrul de operațiuni", cum spune clișeul, pentru a transmite de la fața locului bombardat. Ca să le fie învățătură de minte luminoasă telespectatorilor, în timp ce relata despre ororile războiului, doamna s-a aruncat ușor la pământ, pe burtă, ca să nu pățească ceva, mai ales că se auzeau zgomote și bubuituri specifice deflagrațiilor și escaladării războiului. Așezată pe burtă, una cu pământul, doamna jurnalist povestea, printre altele, despre isprăvile INFANTERIEI, cu accent pe al doilea "I", de parcă evoca "dizenteria". Explicabil, pe undeva, pentru că frica poate produce și astfel de neplăceri, greu de reprodus. Numai că, în timp ce doamna-om-de-televiziune relata cu înfrigurare pericolul ce ne paște, pe lângă dânsa treceau niscaiva bicicliști, relaxați și dornici de mișcare. Semn că, dacă nu ești atent, există riscul să dea bicicleta de război peste tine. Aștept cu sufletul la gură următoarea ecranizare a celor de la Frigidi24, în care va juca și Prelipkeanu Reevs, un actoraș televizual laureat al premiului "Zmeura de taur", pentru rolul fecundar în producția "Bretele pe burkă".

* Celebrul miliardar Elon Musk le-a promis proprietarilor la fel de celebrei pagini Wikipedia un miliard de parai, dacă acceptă să schimbe numele site-ului în "Dickipedia".

Dacă utopia va prinde contur sau, și mai haios, va deveni realitate, proprietarul site-ului Dickipedia va primi miliardul de parai în moneda botswaneză, din motive onomastice evidente sau ușor de ghicit.

* Portarul echipei de fotbal masculin Slavia Sofia, Georgi Petkov, a doborât recordul de cel mai în vârstă fotbalist care a jucat într-un meci. Jucătorul are 47 de ani. Din nefericire, recordul a fost umbrit de bănuiala că Petkov (47 de ani!) ar juca și la pariuri, după ce un fan al echipei adverse l-ar fi văzut ieșind de la Casa de Pensii din capitala Bulgariei.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 3087 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:59

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.