"Da, mamă, sunt mangă și am plecat în New Delhia!"

"Da, mamă, sunt mangă și am plecat în New Delhia!"
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

* De ani buni, românii își dau seama că vine Crăciunul, în funcție de anumite semne, care, paradoxal, n-au legătură cu calendarul creștin. Unul dintre aceste semne clare este nelipsitul concert al lui Bănică. Știi că vine Crăciunul, când vezi afișele care anunță concertul extraordinar al lui Ștefan Bănică Jr. de la Sala Palatului din Capitală. Suntem la finele lunii octombrie, iar semnele nu întârzie să apară, chiar dacă, de data asta, sunt ceva mai ezoterice. În acest uichend, la Sala Palatului, are loc un Târg de joburi. Pentru cei care știu să citească semiotica vremurilor, lucrurile sunt clare: Târgul de joburi de la Sala Palatului e noua găselniță a misticilor melomani care nu vor să semnaleze explicit venirea Crăciunului, ci doar să sugereze acest lucru. Organizatorii atrag atenția că au fost "vacantate" mai multe posturi de instalator. Dacă nu mă credeți, mergeți la Târgul de joburi de la Sala Palatului și întrebați cât de neglijentă este Veta, în ce relații se află aceasta cu Bănică Jr. și cu chiuveta artistului!

* Din cauza nenumăratelor clișee bezmetice folosite de presă, ieri mi-a venit rândul să cad victimă a frivolității și inerției prostești. Una dintre publicații a titrat: "Celebră stațiune turistică, devastată de un uragan."

Știți ce-am crezut eu, preț de vo 10 minute? Că Stațiunea este o vrăjitoare din Capitală, care este devastată, dărâmată și profund derutată, după despărțirea de iubitul său manelist. Ca să fiu sigur că m-am înșelat sau nu, l-am sunat pe Tzancă Uraganul. Surpriză! Mi-a răspuns roborul. Semn c-am greșit apelul, formând numărul doamnei Romica Jurcă de la ANM.

* O femeie din orașul Victoria, județul Brașov, a sesizat poliția, speriată fiind de halucinațiile pe care le avea, după ce-a consumat droguri împreună cu un bărbat.

Ca să fie convingătoare, femeia i-a spus polițistului de gardă că locuiește în Victoria Beckham, iar bărbatul împreună cu care a consumat droguri a vrut să-i fure dragonul roșu și amprenta de Cabron. Ce-a înțeles polițistul?! Că doamna din imagine este îndrăgita cântăreață Delia după ce și-a relansat cariera în India: New Delhia.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 4667 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.