Foamea și bătaia de joc sunt rupte din Rai

Foamea și bătaia de joc sunt rupte din Rai
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

* "Secolul 21 era cât pe ce să fie religios sau nu" - zicerea îi aparține lui Emmanuel Macron, care a participat la o petrecere privată, despre care credea că se desfășoară în cinstea lui André Malraux. De fapt, ca să fiu sigur că n-am fost și eu acolo, țin musai să vă spui că, de fapt, președintele Franței a scris pe rețelele de socializare că "dreptul la avort va fi înscris în Constituție."

"Tardiv!", au exclamat cei care îl simpatizează pe Macron, din punct de vedere ginecologic, gnoseologic și teologic.

 * O echipă de arheologi, care excavează o formațiune geologică din Turcia, s-a lăudat că e cu un pas mai aproape de confirmarea locului în care se află Arca lui Noe.

Cum și-au dat seama arheologii de chestia asta? L-au auzit pe arheologul moldovean strigând în gura mare: "Bă, io-s rupt în gură de foame! Vreau potop! Pardon, vreau potol, bă!"

* Se împlinesc doi ani, de când îndrăgitul gazetar bigot veșnic încruntat Cristian Tudor Popescu Pietone a declarat la tv: "Mă bate gândul să trec la musulmani."

Martorii oculari, oculiști și ocultiști spun că CTP a încercat să treacă la musulmani, ziua în amiaza mare, pe roșu. Doar că, din cauza traficului infernal și de frica mașinilor-capcană, n-a reușit decât să se transfere în celebra secție de analiști mistici de la Obregia.

* Din cauză c-au aflat în ultima clipă că azi este Helăuinu', câțiva datornici din Buzău au anunțat că se duc la ANAF și, aidoma îndrăgostiților, se vor pupa sub fisc.

* Premieră pe piața de televiziune din România! Mă rog, "premieră" e un eufemism forțat. Antena 3 s-a lăudat, prin vocea domnului Gâdea, că, din respect pentru telespectatorime și de dragul corectei informări geopolitice, în studioul postului de televiziune vor fi invitați, seară de seară, mai mulți analiști militari. Mai precis, niște generali cu mintea în rezervă.

* Aflată cu treabă nevoie mare în județul Hunedoara, ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a declarat, cu deplină convingere: "Vrem să le oferim românilor plecați din țară posibilitatea de a-și pune talentele și munca în valoare, aici în România."

Foarte frumos din partea doamnei Bucura! Ar fi și păcat ca românii plecați afară să-și irosească talentele, inteligențele, priceperile, orezurile și cine știe ce alte pluraluri mai au.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2216 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:00

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Iulian
    Marți, 31 Octombrie 2023 10:51
    95.76.32.***
    ....o să găsească Arca de Bunăvoie și încă o DATĂ de la Noe !
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.