A fost descoperit OZN-ul cu neidentificatul mărit

A fost descoperit OZN-ul cu neidentificatul mărit
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

* Se cunoaște că a fost Helăuinul! O publicație cu apucături semigazetărești de cumetrie și umor involuntar în formă continuată a consemnat: "Ce-i sperie cel mai tare pe angajații români. Pe lista temerilor este munca peste program."

Cu alte cuvinte, starea de spirit a angajaților din România este nesperat de bună. Nu-i sperie faptul c-ar putea fi dați afară, ci îngrozitoarea perspectivă a muncii peste program. În ritmul ăsta, vom afla, cu aceeași surprindere, că "un angajat al unei firme din Medgidia s-a speriat în așa hal de faptul c-a lucrat 2 ore peste program, încât a fost declarat ambasadorul pe Medgidia al sărbătorii de Helăuin. Iar pentru că din pricina sperieturii a albit, bărbatul a primit un mic avans simbolic din ceea ce-ar putea fi un fel de pensie pe caz de boală profesională."

* Încă trăiesc sub imperiul emoției provocate de evenimentul al cărui protagonist este fotbalistul Gabriel Tamaș. Presa de sport a anunțat, haios, că "Gabi Tamaș s-a retras!"

Nu e prima oară când Tamaș face acest gest. Invitat la rubrica de sport a unei televiziuni obscure de la noi, specialistul FRF în mișcări subtile cu caracter cinetic, Mihai Stoichiță, a spus: "Așa fac fundașii. Se retrag. Iar Tamaș, trebuie să recunoaștem, nu este primul și nici ultimul jucător care alege să facă această mișcare inteligentă cu valențe defensive. Sau, cum frumos și plastic spune maestrul Ilie de la Sculărie Dumitrescu, tranziția negativă este altceva decât tranziția pozitivă. Să mă scuze domnișoara Simona Halep, dar așa i se spune acelei tranziții: pozitive!"

* Sunt un mare admirator al umorului involuntar fin, pe care-l comit site-uri de știri ce divinizează profesionalismul. Ca să nu fiu bănuit că, Doamne ferește, agresez apa-n piuă, iată cât de frumos a scris un astfel de site: "Experții americani au dovezi clare despre un obiect zburător neidentificat. Acesta este un OZN autentic."

E atât de autentic acest obiect zburător, încât experții au avut, în sfârșit, revelația că este neidentificat, ceea ce, în mod irefutabil, este un pas înainte pentru Omenire. "Important e ca el să rămână neidentificat, ca să poată zbura tot așa de frumos și haotic, precum o fac OZN-urile autentice!", a spus cu glas gâtuit de emoție un savant american.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2566 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.