Când Klaus safari, soarili răsari

Când Klaus safari, soarili răsari
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

* Mâncarea este bună, dar, vorba milițianului, trebuie să te ții de ea. De conservă. Ca să n-ai probleme de echilibru. Ideea e că zeci de studenți de la Academia de Poliție din Capitală au ajuns la spital, după ce au mâncat la cantina instituției. Surse din anturajul șoferului ambulanței spun că totul ar fi plecat de la excesul de zel si bol alimentar, în sensul că studenții de la Poliție au încercat o abordare atipică: s-au adunat în jurul unei conserve de pește si, sub aspectul și pretextul bănuielii ca au de-a face cu un caz aparte de trafic de carne albă, au început să tipe: "Deschideți, sunteți efectiv înconjurați!". Au așteptat mai bine de trei zile, timp în care foamea s-a accentuat peste poate, situația culminând cu un apel la 112.

* Klaus și Carmen Iohannis au mers în safari, în Kenya.

N-aș vrea să se înțeleagă din formularea mea că cei doi vilegiaturiști au plecat din România special pentru așa ceva sau direct la plimbare prin Parcul Național Nairobi. Pe de altă parte, nici n-aș vrea să credeți că președintele și soția sa n-au fost în safari. De fapt, indiferent de modul în care percepeți așa-zisa știre, important este să aveți în vedere și câteva cuvinte și expresii cheie, despre care experții în relaxare și iohannologie spun că vă pot conferi o stare de bine si o perspectivă ceva mai apropiată de realitate: "Vacanță""Turism""Ținută lejeră""Mai durează? Că m-am cam plictisit!" și, nu în ultimul rând, "Legat de urgențele climatice, e totuși frumos și la ei, în Kenya!".

* După ce a apărut în public, într-o piață din Șimleul Silvaniei, cu un ceas de 30.000 de euro la mână, europarlamentarul Rareș Bogdan a fost criticat, în fel și chip. Reacția lui Răreșel nu s-a lăsat așteptată: "Eu sunt un om asumat, de asta îmi permit să port și ceasuri de care vreau eu...".

Și să știți că Rareș Bogdan chiar este asumat. A sumat Iohannis din Kenya și i-a zis că, la Nairobi, ceasurile sunt date cu o oră înainte.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2113 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.