Klaustria ridică flexibilizarea în aerul expirat

Klaustria ridică flexibilizarea în aerul expirat
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Suntem în acea p e r i o a d ă... Scuzați! Așadar, ne aflăm în acea perioadă a anului în care politicienii români umblă cu capra vopsită, din respect pentru popor, dar mai ales pentru datinile-i străbune.

Ne despart aproximativ 9 zile de sărbătoarea de Ignat. Potrivit obiceiului, în această zi, porcul oniric se gândește la cuțit, cu aceeași lehamite cu care se gândește Iohannis la muncă sau ca atunci când același personaj se uită la români precum avionul cu reacție la poarta de îmbarcare nouă.

Legat de Ignat, una dintre ironiile momentului este să te învețe boul monumental cum trebuie să procedezi cu porcul, de Crăciun.

* Există bănuiala că președintele României s-a prins că am intrat deja în perioada aceea, în care "a colinda" nu e totuna cu a umbla teleleu pe meleaguri exotice, de dragul vilegiaturismului sau pentru a mima preocuparea înaltă. Nu întâmplător, sursele rubricii noastre mi-au ciripit că Iohannis i-ar putea acorda lui Ștefan Hrușcă diploma de "Colindător al României în grad de Cava Ler".

* ProTV Australia a anunțat că, pe 24 decembrie, va difuza celebrul film "Cangur acasă", în timp ce la Antena 3, Gâdea va realiza îndrăgita emisiune "Sare din pământ norocul", inspirată de apucăturile realizatorului și ale colegilor săi, după o idee a existențialistului Andrei Maro, născut și crescut în Micuțul Paris.

* Presa de scandal și dispariții oarecum misterioase anunță că "un inel în valoare de 750.000 de euro a dispărut în hotelul Ritz din Paris. A fost găsit în sacul unui aspirator."

Experții în apariții și specialiștii în logopedie nu reușesc să-și dea seama cine este Moș Crăciunul de la capătul sacului de aspirator, pentru că, spun aceștia, un simplu "Ho, ho, ho!" nu oferă prea multe informații despre originea Moșului.

* E clar ca lumina vilei lui Marcel că suntem în Postul Crăciunului!

Ciolacu a scris pe feisbuc: "Am spart gheața! Austria și-a flexibilizat poziția în ceea ce privește spațiul Schengen și este de acord cu ridicarea granițelor aeriene pentru România."

Băsescu e mândru nevoie mare de epigonii săi care știu la ce folosește gheața, tăria declarațiilor vesele și flexibili Zarea spumantului. Cât privește "ridicarea granițelor aeriene", cred că Ciolacu s-a referit tot la posibilitatea ca porcul de Crăciun să zboare, ca să scape de povara sacrificiului.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1584 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.