Un bonsai recidivist i-a ciordit organele lui Kevin Costner!

Un bonsai recidivist i-a ciordit organele lui Kevin Costner!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Genul epistolar are adepți și succes, însă anturajul și lentoarea cu care se mișcă Poșta îl strică.

O scrisoare trimisă lui Moș Crăciun de către un "copil" din Tecuci, acu' 2 ani, a ajuns la destinație, abia ieri. Mai haios decât întârzierea este finalul depeșei: "Moșule, te rog io frumos să ții cont de faptul că dar din doar se face guturai!".

* Să mă ierte doamna Mariah Carey că n-am mai dat pe la mall în ultimele două săptămâni, însă am vrut să văd și eu cum e să trăiești în ignoranță, fără celebrele olaiuantforcrismăsiziuuri care ne bucură urechea internă în această perioadă. Și cum stăteam eu departe de mall, m-am trezit cu concluzia acestui studiu: "1 din 2 români își prelungește sesiunea de cumpărături, dacă, pe fundal, se aude muzică pe placul lui."

Celălalt este un cioclu manelist din București, care, de câte ori aude șlagărul de împământare "Of, viața mea!", fuge mâncând pământul.

* Vă mai amintiți de judecătorul Cristi Daniletz?!

Am aflat că, în așteptarea moșului care conduce camionul ăla alb-roșu încărcat cu băutură carbogazoasă, Daniletz si-a împodobit bonsaiul. L-a ajutat foarte mult emoția, spiritul de adecvare, tradiția niponă, faptul că domnu' Cristi și-a luat nunceag nou, bașca centura maro în ikebana.

* Magia sărbătorilor de anul acesta este una ieșită din comun, dacă-mi permiteți această observație de origine necontrolată.

Într-un magazin de creme și parfumuri frumos mirositoare din Țiglina 1, am auzit un colind de o frumusețe rară, un colind adecvat și cosmetizat: "Obraz fumooos, obraz frumoooși!"

* Există zone în România în care oamenii sunt atât de dezamăgiți de prognoza meteo, încât perspectiva absenței zăpezii din peisaj îi deprimă. Fapt pentru care, locuitorii acestor zone le cer autorităților să ningă, pentru că altfel, Doamne ferește, se văd nevoiți să se bucure de Iadul Alb de anul trecut.

* Ca să fie sigure că nu-și bat joc de propriile metafore și de licențele poetice, unele publicații ignoră total nuanțele. De pildă, site-ul ziare.com a scris acu' două zile despre fluturii din stomacul unui actor american: "Kevin Costner s-a îndrăgostit din nou. Cine i-a furat inima actorului proaspăt divorțat."

Până să aflăm cine i-a ciordit inima actorului, am constatat că o mână criminală i-a șutit ghilimelele jurnalistului, iar Poliția a deschis un dosar penal pentru trafic de organe.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2842 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:02

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Iulian
    Sâmbătă, 16 Decembrie 2023 09:29
    95.76.32.***
    Cred că au deschis dosar penal pentru fiecare flurure,pupă și omidă in parte pentru că este bineștiut că pentru a schimba un bec e nevoie de cinci milițieni, unul ține becul și ceilalți invârt masa să-l înșurubeze.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.