Fuego intră tare în mafia gradelor Celsius!

Fuego intră tare în mafia gradelor Celsius!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Stimați consumatori, dragă Cititorime și, vorba doamnei Esca, bună seara, România! Renumita cititoare de prompter este și una dintre cele mai celebre prezentatoare tv care, în pandemie, a făcut cartofi cu usturoi, în contextul în care nu era prea sigură pe guturaiul ei. În caz că nu vă amintiți acest episod gripal, vă prezint o altă tulpină, din același trust tv, în care lucrează doamna Andreea Esca, pentru a avea ce să pună pe masă la copii.

Sport.ro se laudă că a creat primul prezentator virtual, cu ajutorul Inteligenței Artificiale, care, Doamne ferește, i-ar putea șuti șunca din fasole doamnei evocate. Băiatu' ăsta virtual se numește E-MIL și prezintă o emisiune de știri din sport pe Sport.ro. Ferească ăl de sus, adică CEO trustului Pro, să vină vo pandemie sau e-pandemie, că nu știu pe unde-și va scoate E-MIL cămașa virtuală! Nu de alta, dar E-MIL, prezentatorul virtual, nu știe să se smiorcăie în prime-time și nici cartofi cu usturoi nu știe să facă, așa cum a făcut Esca în contextul în care așa s-a crezut și s-a smiorcăit atunci.

Din inerție și prostie naturală, prezentatorul virtual E-MIL de la Sport.ro a întrebat retoric la finalul primei sale emisiuni: "Mă vrei la Steaua?". Și mai haios e că moștenitorii lui Mihai Eminescu îi dau în judecată pe cei de la Sport.ro, din motive de plagiat și furt pe față, poetul național nepereche fiind autorul celebrului poem fotbalistic "La Steaua".

* Experții în sănătate publică din Cluj-Napoca, în frunte cu neîndrăgitul Răzvan Cherecheș, atrag atenția că este momentul în care trebuie tras un semnal de alarmă. Și nu musai din snobism sanitar, ci din cauză că, în această perioadă, se impune un astfel de semnal de alarmă. Despre ce este vorba? Experții în sănătate publică atrag atenția că românii care vor să comercializeze rinichi, doar ca să petreacă Revelionul în Poiana Brașov, trebuie să știe că, în zilele de Crăciun, cabinetele din Brașov în care li se poate preleva organul sunt închise. Mai grav este că nici medicii psihiatri nu au chef de muncă în perioada sărbătorilor.

* Veste destul de incredibilă pentru bucureștenii cu calorifere inutile!

La cererea iubitorilor de datini și colinde mainstream, Fuego va lansa șlagărul de sezon "Împodobește, mamă, gradul!"

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1608 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:02

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Iulian
    Luni, 18 Decembrie 2023 04:38
    95.76.32.***
    U-MIL sau R2D2 ar fi dat mai bine de Revelion când vine Moș Gerilă.
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.