Stimați consumatori gălățeni, mai deschidem un pic aeroportul!

Stimați consumatori gălățeni, mai deschidem un pic aeroportul!
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Presa aeriană se joacă, din nou, cu nervii noștri! O publicație așa-zis serioasă a găsit de cuviință să folosească ambiguitatea în scopuri mai puțin ortodoxe: "Orașul din România unde avioanele nu vor mai decola noaptea, pentru a nu le zbura somnul localnicilor."

Și voi tot la orașul Galați v-ați gândit?! Puteam să jur! Pentru câteva clipe de coșmar aeronautic, am trăit cu senzația că tocmai am fost anunțați că, în orașul de la poalele turnului de televiziune de lângă bătrânul fluviu, a fost dat în folosință, pentru a 77-a oară, aeroportul. M-am potolit repede, când mi-am adus aminte că, la Galați, avem alte "priorități zero". Orașul în care localnicii sunt protejați de avioanele decibelice este Cluj-Napoca. Acum, aștept cu sufletul la gură ziua în care clujenii vor fi anunțati că podul lor de peste Dunăre este aproape gata. Să vadă și ei cât de haioase sunt ambiguitatea și echivocul, și la ce folosesc acestea.

* Succesul inițiativei supermarketurilor din Europa de a renunța la casierițe este la fel de eficient și amuzant precum decizia polițistului Godină de a se apuca de stand-up și chiar de comedie. Tinerii au deprins foarte repede tainele ciordelii, folosindu-se taman de metoda de autoscanare a produselor luate de la raft. Stimați iubitori ai corporatismului izbăvitor, vă anunțăm că redeschidem casele 1, 1 și 2, de urgență, în special pentru dumneavoastră! Săptămâna asta, la noi, este "Săptămâna japoneză". Avem sepuku, harakiri, cât și harapuku... să vă puneți și-n cap, cu orez. Succes!"

* La Teatrul Mic din București, un travestit a urcat pe obscena teatrului și a întrerupt o piesă, din motive hermeneutice și dogmatice care amintesc de eșecul medicinei de scufiță și de frustrările cadrelor medicale de la „Obregia“. Mă tem că, foarte curând, acești protestatari vor pătrunde și pe Transfăgărășan, pentru a-i reproșa lu' Nea Nicu Ceaușescu că și Transalpina e un drum, culmea, fără întoarcere.

* Renumitul doctor Vlad Ciurea mai trage un semnal de alarmă, că doar nu-l doare mâna! Practic, medicul Ciurea a vorbit despre regula de aur de care trebuie să ții cont, când bei cafea: "Nu în fugă, nu cu un copil de mână sau cu telefonul în cealaltă!"

Ocazie cu care, ca din senil, fostul sacerdot Pomohaci și-a amintit că el nu bea cafeluță.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 4866 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:15

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

  • postat de Iulian
    Miercuri, 31 Ianuarie 2024 01:18
    95.76.32.***
    Pentru aterizare, pe vremuri se ameriza în M40(Aeroport)...acum îți aterizează un pumn, dacă ești atent la altceva.
    3
    7
  • postat de Iulian
    Miercuri, 31 Ianuarie 2024 00:13
    95.76.32.***
    Să vă zic o chestie obiectivă : când moare cineva tânar oamenii zic ”atâtea zile a avut” , daca moare o relicvă, o rablă de 200,2 de ani oamenii zic ”vai ce tânăr s-a dus săracul”... daca nu am dreptate, vă rog să mă iertați.
    2
    7

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.