Ciolacu s-a pus cu burta pe cartea de identitate

Ciolacu s-a pus cu burta pe cartea de identitate
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Cea mai bună apărare este atacul de panică. Așa am învățat de la academicianul Mihai Stoichiță, unul dintre marii noștri oameni de fotbal ai țării. Până mai ieri, eram tentat să-i dau dreptate lui Stoichiță, orbește. De fapt, până alaltăieri, când am aflat că a avut loc un atac cibernetic fără precedent, care era să ne bage istoria, sistemul de educație și zestrea cultural-identitară a României în faliment, în uitare și chiar în neant. Când nimeni nu se aștepta, a avut loc un atac cibernetic la Camera Deputaților, în urma căruia hecării i-au furat lui Maricel Ciolacu cartea de identitate, lăsându-l pe bietul om fără datele personale. Șocant nu e că niște hecări au ciordit, ci că victimele sunt niște politicieni. După atac, Ciolacu a spus: "O să-mi schimb buletinul. Sper ca, până acum, cei care mi-au furat cartea de identitate să nu fi făcut vreun împrumut."

Doamne, cât de cinic, haios și miștocar este destinul cu noi! Să i se fure buletinul premierului Maricel, taman în perioada în care FMI era la București, iar el, premierul, să se teamă de împrumut! Adio împrumut doar cu buletinul, în doar 10 minute! Vestea bună, pentru că există și așa ceva, este că FMI a venit pe cap de locuitor în România, pentru a ne lăuda. Mă rog, nu pe noi, ăștia care abia știm să intrăm pe net, ci pe victimele atacului cibernetic. Presa a relatat că "Fondul Monetar a venit la București cu cifre optimiste, lăudând eforturile României pentru creșterea economică din 2023." Dar și mai spumos este dialogul purtat de păgubitul Maricel Ciolacu și FMI:

FMI: Bună ziua! Foarte frumos ce-ați făcut dvs. aicea, pe partea economică, cum ar zice nea Gigi!

Maricel: Bună ziua! Da, mulțumim! Facem și noi ce putem, cu modestele noastre posibilități. Cu Dumnezeu înainte!

FMI: Cu... cine?!

Maricel: Așa spunem noi, românii, e un clișeu, o vorbă de duh împrumutată...

FMI: Împrumutată?! Ha, ha, ha! Sunteți haios, excelență! Auziți, domnu' Maricel, aveți să ne dați și nouă vo 30 de arginți, până luna viitoare?!

Maricel: Să vă dăm noi? 30 de arginți?! Nu înțeleg...

FMI: E o glumă, mai ne râdem și noi, domnu' Maricel! E o vorbă de duh de-ale lu' Iuda. Hahaha!

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1936 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:14

Mai multe din această categorie:

3 comentarii

  • postat de Iulian
    Vineri, 02 Februarie 2024 13:09
    95.76.32.***
    Mor de ciudă că anul asta nu am reușit să prind în Dunăre tabloul cu Iohanis, aruncat în München...un orășel saudit.
    0
    1
  • postat de Iulian
    Vineri, 02 Februarie 2024 00:51
    95.76.32.***
    Pârcălabă de Buzău se cheamă soția tovarășului Ciolacu ? ...sper să păstrați postarea mea doar dacă Geoană mai sare în sus și în jos de bucurie.
    1
    4
  • postat de Iulian
    Vineri, 02 Februarie 2024 00:32
    95.76.32.***
    Foarte interesannt este că Băsescu este constipat ori are ceva probleme cu medicii, nimeni însă nu se gândește să asfalteze centura, centura de siguranță.
    2
    2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.